Andraschek László 2013 őszén nyert 630 millió forintot a Skandináv lottón. A győri férfi korábban hajléktalan volt, és alkoholizmussal küzdött. Felesége, Anikó pánikbeteg volt. Sokan azt hitték, hogy a temérdek pénz egy csapásra megváltoztatja az életüket, de nem így történt. – írja a Bors.

Egyrészt László májusban elvonóra került, mert újra inni kezdett, másrészt Anikó ugyanekkor súlyos tüdőgyulladást kapott, ami a nyár végéig kitartott.

Az eset pikantériája, hogy az asszony a nyereményből vett 20 milliós BMW légkondijától betegedett meg, és talán László visszaeséséhez is köze volt a pénznek, a megváltozott körülményeknek, amit nem tudott feldolgozni.

A házaspár – bár 40 millió forintot bukott a brókerbotrányon – ügyesen kezeli a milliókat. 150 millió forinthoz bármikor hozzáférhetnek, a többit pedig befektették. Öt lakást vásároltak, amiket kiadtak, így havonta szép bevételre tesznek szert.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

X-ray
Én iskolázottsághoz kötném a szerencsejátékon és a választásokon való részvételt.
Aki "nem tudja feldolgozni" a hirtelen jött százmilliókat, az mi a faxnak játszik? Itta volna el kocsmában a skandi lottó árát, akkor most nem kéne hápognia neki meg a 20 milkós verdában a klíma miatt tüdőgyulladást kapó feleségének

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.