Kifosztották Sarka Kata nagyszüleit, miközben az idős házaspár otthon volt. De ezzel még nem volt vége a fura események sorozatának – írja a Bors.

Vasárnapra virradóra ismeretlen tettesek betörtek Sarka Kata nagyszüleinek családi házába. Kata édesanyja a helyszínre sietett, igyekezett segíteni a szüleinek, legfőképpen pedig próbálta megnyugtatni őket. Eközben azonban ő is bűncselekmény áldozata lett.

Értesítettük a rendőrséget, felvették a jegyzőkönyvet, ezt követően helyszínelők érkeztek, nyomokat rögzítettek, tették a dolgukat. És akkor egyszer csak feltűnt, hogy nincs meg a táskám. Azonnal jeleztük az illetéseknek, hogy itt valami nem stimmel. Amíg helyszíneltek, valóban felügyelet nélkül maradt pár percre a táskám, de érthetetlen, hogyan tudtak a tettesek észrevétlenül besurranni a házba, és elvinni azt. Minden személyes holmim abban volt. Az irataim, a pénztárcám, a telefonom, egyszóval egy élet

– mondta el a lapnak Sarka Kata anyukája, Katalin.

Összetartó család vagyunk, próbáljuk óvni, segíteni egymást. Természetesen nagyon féltem a nagyszüleimet, hiszen idősek, védtelenek, és a betörés alatt is otthon tartózkodtak. Belegondolni is rossz, hogy bármi történhetett volna velük.

Rendkívül aljas dolognak tartom, ha valaki más embe­reket károsít meg, ha pedig időseket bántanak, rabolnak ki, azt még inkább elítélem. Bízom benne, hogy hamarosan rendőrkézre kerülnek az elkövetők

– mondta Sarka Kata.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Őszintén sajnálom az időseket -- persze a hölgy nagyszüleit is -- ha ilyen, vagy ehhez hasonlók történnek velük. Az viszont "érdekes", hogy csak személyes érintettségkor veszik ezt észre. Ezek szerint az "elitnek" kellenek ezek a tapasztalatok... legalább észrevennék a bajokat! Nem igazán a rablásra gondolok elsősorban, hanem ugy általában... pl szegénységre, m.hely elvesztésre, stb.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@Horizont: Értettem eddig is, hogy nem az időseknek kivánod! De mintha a betörők is fosnának a "potenciális" emberekhez való betöréstől?! Annyira tájékozottak, hogy oda nem, mert akkor állati nagy lenne a "felhajtás"...
verőce21
Szerintem megvan az a táska, csak emlékezni kellene hova tette le, hol hagyta utoljára.

Igazán nem akarom túlszárnyalni S.Katát(pedig lehet, nem esne nehezemre), de e hét elején én is elhagytam 50 ezer Ft-ot. Nem mertem elmondani a feleségemnek négy napig, bízva, hogy meglesz. Mindenhol kerestettem, ahol jártam aznap, készséggel visszanézték mindenhol a videofelvételeket. Az egyik helyről ígérték, hogy visszahívnak. Meg is történt, de éppen hallotta a beszélgetést a nejem. Mi van, mi történt? Milyen felvételek?
Kénytelen voltam elmondani, így elkezdtük otthon keresni. Persze, hogy Ő találta meg, hiszen csak bele volt dobva, kiterítve az egyik legfelső fiókba.

Nem emlékeztem rá, pedig csak kidobtam a tárcámból, mert nem szeretek készpénzzel járkálni, úgyis csak olyan helyekre járok ahol bankkártyával lehet fizetni.
pagoda
Sarka Kata és férje ne csak magára költsön milliókat. Gondoljon öreg hozzátartozóikra is, hogy biztonságban tudják magukat. Rácsok, riasztók, mozgásérzékelők, kamerák, biztonsági ajtók. Volna miből megoldani, ha nem lennének ennyire önzőek!!!
pagoda
Több szeretetet, gondoskodást az öregeknek gazdagságban fürdő öntelt népség!!
pagoda
Egyszer ti is öregek lesztek, nem mindegy milyen példát mutattok a gyerekeiteknek !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.