Aki bulvárcelebek Facebook-oldaláról szereti megérteni a világ dolgait, az a ma Nógrádi Györgyként ébredt Majka posztjával sem lesz beljebb, de időtöltésnek kiváló olvasmány.

Mikroagresszió, zsidók, keresztények és véletlenszerű központozás – úgy teljes az egész ahogyan van, nem is értjük, miért nincs még a Blikkben "a világ, ahogy HÍRESSÉGEINK látják" rovat.

Ami tegnap törtent megint válasz arra ,h igenis kell egy rendőrség a világnak , aki értékrendjében és erkölcsi szabályaiban képviseli a dolgozó és élni szerető embereket. Lehet a szuverenitásáról , elnyomásról , gazdasági érdekekről ,multikultúráról, liberalizmusról elméleteket gyártani a vilag némelyik részén, de lassan rá kell jönni , h van egy olyan vallás ami nem akart egyutt fejlődni az emberiséggel. Persze lehet hőbörögni az általánosítás miatt, de addig az emberektől míg nem lesznek öngyilkos zsidó ,meg keresztény robbantók mást nem is lehet elvárni.

Mèg az amerikai egyetemisták egymás kezét fogva a mikroagresszióval küzdenek , addig a világ másik végén mindennap olyan ,mint tegnap Párizsban.

El kell menni Szíriába és le kell vágni az oroszlán fejét!! Elsőként rendet kell tenni ott. Nem drónokkal meg repülőkkel, hanem katonàkkal. Utana pedig szakemberekkel ,akik felépítenek ott egy civilizált társadalmat . És sajnos lassan ignorálni kell az ott élők véleményét erről.. Ennek a fene gyors világnak köszönhetően itt van a terror bàrhonnan maximum 18óra alatt. Nem hagyhatják a jóérzésű emberek és a civilizált vilag ,h némely országokban ahol minden külső behatást cionista agressziónak ,meg a szuverenitás megsértésének neveznek ,2-3 évente kineveljen egy olyan csoport ,akik 9/11et, madridot, Párizst hidegvérrel és lelkiismeretfurdalás nélkül hajtson végre.

Pray for Paris...

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.