"Köszmédia" címmel jelent meg a WNTS nevű együttes legelső szerzeménye, amelyben kőkeményen odamondanak a köztévének. Zseniális dalszöveg, zseniális klip – nem is ragoznánk tovább, jó szórakozást hozzá!

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@enslaved: Nem érted. Fogytán a türelem és a tolerancia a fidesz hazugságokkal szemben. Ennyi, nem több.
perfekt
Ismerős ez-a zene.Mintha a "Moho Sapiens" Angyalbőrben-c zenéjének- plagizált mása lenne!! A szöveg pedig követi, a politikai küzdelem elvárásait,és a fiatalok vulgáris szöveg igényeit-sajnos.
varrólány
@perfekt: Nem akartam szólni, mert kilógok az itteni érték ítélkezők stílusától, de én is úgy látom hogy nincsenek határok ez emberek fejében. Mindent ki lehet mondani az rendben van , de hogy nincs olyan hogy "állj és ne tovább". Ki viszi tovább a szép anyanyelvet ha ez a népszerű a tetszetős? . Nincs olyan hogy én már rosszul érzem magam a saját kimondott trágárságomtól. Mert nincs olyan! Kell és kész, ez a szomorú!
Attól valaki már valaki és nem szürke hogy jólmegaztmondta.
varirmag
És van akinek ez tetszik ? Eddig is volt elég mocskosszájú ,ezek már igazán nem hiányoztak, Ha nem tetszik mekik a TV 1 NE NÉZZE !
Nézze a gyözikéket,az auréliokat,az alekoszokat !
Itt már attól "sztárok" mert ilyen szinten ordenárék, hát gratulálok.
varirmag
ezzel a szöveggel és ezzel a zenével(?) magukat alázták rommá.
perfekt
@varrólány: Szia.Igen-Az élet körülményeinek változása ez,aminek ismérveit-aki nem tudja ,vagy nem követi, azt megszólják.És bizony maradinak,konzervatívnak-helyenként talán még vulgárisabb jelzőket is használnak,bátran ,és tudod miért?- mert saját értékeiket nem ismerik--vagy túlteng bennük.A megmondók-kellenek olyanok mint a lakmusz papírok,indikálják,mondanivalóm helyes voltát--szerencsés,esetben-hibáimat is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.