A 40 éve egymástól elszakított testvérpár már korábban egymásra talált, nem a Keresem a családom című műsor segítségével – írja a Bors.

A lap azt állítja, hogy a Dél-Afrikában élő Bernadett és a Tatabányán, óvónőként dolgozó Edina már korábban egymásra találtak és évek óta tartották a kapcsolatot a műsor előtt is.

A műsorból az ugyan kiderült, hogy a már említett szépségkirálynő-választás alkalmával Edina épp a tévé előtt ült, és amikor megpillantotta a nyertest, érezte és a neve alapján is sejtette: nem más, mint a rég nem látott testvére. 

Az viszont kimaradt a műsorból, hogy Edina ezek után természetesen nem várt 23 évet, hogy felvegye a kapcsolatot vele. A későbbiekben sikerült egymásra találniuk, és már megejtették azt a bizonyos első, nagy beszélgetést, igaz, nem személyesen. A Facebookon már régóta ismerősök, és már a műsor előtt levelezgettek egymással.

Ahogy a műsor készítői, úgy én sem állítottam soha, hogy nem tudtam Bernadettről, én azt mondtam a műsorban is, hogy negyven éve nem találkoztam a testvéremmel. Tehát itt semmi olyasmi nem volt, hogy én nem tudok róla semmit, vagy nincs háttérinformációm

- mondta Edina.

Én úgy tudom, hogy bejelölték egymást az interneten, erről szólt is Edina, a valódi kapcsolat azonban a mi segítségünkkel jött létre, hiszen előtte csak gyermekkorukban találkoztak

- mondta Máté Krisztina, a műsor producere.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
sosem gondoltam volna, hogy egyetlen hír sem igaz..lételemünk a hazudozás, nagyotmondás, a hírnév hajszolása...ráadásul kényszerből, mert ezért még fizetnek/fizetünk is..

ettől ugye már nincs lejjebb?
sentinel216
Miért a Trutykó szívszorító, könnyfakasztó, nyálas riportjaiban is alig, alig akadt igazság, mégis zabálták a népek. Igaz a könyvei csak porosodtak a Tesco legalsó polcain, de megértük, hogy ismét visszajött a tévébe, mert "nem hagyja magára a rajongó nézőit". Lilu műsorát meg lehetett volna csinálni sokkal jobban, csak hiányzik a tehetség és a pénz.
emerencia
@sentinel216: Nem tudom miért de nekem erről a hírről egyből Frei Tamás jutott eszembe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.