Hírességek elleni perekre szakosodott ügyvédhez fordultak a HIV-pozitív Charlie Sheen volt szexpartnerei. Gloria Allred sztárjogász, akinek ügyfelei közé tartozik a Bill Cosbyt szexuális erőszakkal vádoló nők egy része, megerősítette, hogy "több nő is felvette vele a kapcsolatot Charlie Sheennel és jogaikkal kapcsolatban". Az ügyvéd nem árult el további részleteket a következő lépésre vonatkozóan.

Az 50 éves Sheen az NBC csatorna Today című műsorának keddi adásában árulta el, hogy HIV-fertőzött és azt mondta, "lehetetlen", hogy bárkit is megfertőzött volna a betegsége diagnosztizálása óta eltelt négy évben. Mint hozzátette, őszinte volt szexpartnereivel az állapotát illetően.

A műsor egyik házigazdájának a kérdésére válaszolva, amely szerint számít-e jogi támadásokra most, hogy felvállalta az állapotát, a Kaliforniában élő színész azt felelete, "biztos benne, hogy ez lesz a következő lépés".

A kaliforniai törvények értelmében ha valaki tudatosan teszi ki HIV-fertőzés kockázatának a partnerét azáltal, hogy védekezés nélkül létesít vele szexuális kapcsolatot, akkor a felelősségre vonáshoz be kell bizonyítani róla, hogy feltett szándéka volt a másik fél megfertőzése.

Sheen a műsorban elmondta: az egyik ok, amiért a nyilvánosság elé tárta állapotát, az volt, hogy véget vessen a prostituáltak és mások általi zaklatásnak. A Két pasi meg egy kicsi című televíziós sorozat korábbi sztárja szerint mostanáig nagyjából tízmillió dollárt (2,9 milliárd forintot) fizetett, hogy megvásárolja ezeknek az embereknek a hallgatását.

A színész elismerte, hogy létesített védekezés nélküli szexuális kapcsolatot a betegsége diagnosztizálása óta, de a dologban érintett két személy az orvosa felügyelete alatt állt és időben figyelmeztették őket.

Sheen keddi közlése óta számos volt partnere adott televíziós interjút.

A hírességek elleni perekre szakosodott Allred jelenleg több nőt is képvisel abból a több mint negyvenből, akik közül több azzal vádolta meg Bill Cosby amerikai színészt, hogy partidroggal elkábította őket, majd szexuális értelemben visszaélt a helyzettel. A sztárjogász továbbá az O.J. Simpson és Michael Jackson elleni perekben is részt vett.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
nem is tudtam, hogy Torgyán még dolgozik.
Szeparepa2
Az a bibi csak hogy Sheen-nek egy vasa nincs... tehát nyugodtan perelhetik kártérítésért... van egy két elzálogosított villája még, meg pár jobb kocsi, azok is beterhelte... rég elitta eldrogozta kurvázta a pénzét, és amit keresett a sorozatokkal azt is, befektetései megtakarításai nullára konvergálnak, már vagy 10 éve alapvetően a családi vagyont költi, amit kap belőle az apjától és a bátyjától, akik ugyebár szintén sztárok (Martin és Emilio), nagy vagyonuk van tekintve, hogy ők ellenben nem verték el a megkeresett dollármilliókat, hanem józan(abb) életet élnek, és okosan sáfárkodtak vele, és igencsak gazdagok.. azonban a kártérítéseket már nem fogják kifizetni a család fekete báránya helyett... és nem tartoznak semmi jogi felelősséggel érte... szóval a sztárügyvédekre csak pénzkidobás lesz költeni a sértetteknek...
sokanvagyunk
Mit akarnak még Sheentől? - Amije volt, azt megkapták tőle. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél