Mint megírtuk, a reality-sztárt rengeteg droggal kapcsolták le a rendőrök egy közúti ellenőrzés során Baja és Érsekcsanád között. A házkutatás során további droggyanús anyagokat és kábítószerrel szennyezett digitális mérleget is találtak.

A kapitányságon előállított Aurelión zavart viselkedése miatt elvégeztek egy kábítószeres gyorstesztet is, amely kimutatta, hogy drogos állapotban vezette a kocsit.

Magánéleti gondjaim vannak, de sohasem ártottam volna senkinek. Nem titkolom, drogoztam, de nem vagyok bűnöző.

- ezt már a mai Borsnak mondja a valóságshow-hős.

“Felmerülhet a járművezetés bódult állapotban bűncselekmény gyanúja is, ezt két évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethetik. Kábítószer-birtoklásért 1-5 év járhat. Csekély mennyiséget meghaladó kereskedelmet 2-8 évig terjedő szabadságvesztéssel, a jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kereskedelmet akár 5-20 évig vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel rendeli büntetni a törvény” – mondta a lapnak dr. Magyar György ügyvéd.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Figyu csak pubi! Drogoztál, bevallottad, de lebuktál, kocsivezetés közben, aztán találtak nálad otthon ugye még többet, na meg patikamérleget, tehát árusítottad!. Így már tökéletesen érthető, honnan is származik az állítólagos totó nyereményed!
Remélem tisztában vagy azzal, hogy hosszú időre kivonnak a forgalomból! olyan 6 évre minimum..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sentinel216
Még szabadlábon van? A doktornőt a metróban egy megalapozatlan gyanúsítás miatt azonnal rabosították, kaptárba zárták. Ez a szemétláda tele droggal, bizonyított dílerkedéssel vígan mosakszik szabadon. "Meghalt Mátyás, oda az igazság!" A főügyész talán neki drukkolt a büdös bunkók műsorban?
papa.49
@sentinel216: Vagy az is ,,jóbarát,, akinek a motyóját árulta, nem gondolod)))))))))
sentinel216
@papa.49: Árulta az a mocsok a propellerét, meg a kipufogóját is. Lehet, hogy valóban akcióba léptek a "támogatói". Gusztustalanul működnek nálunk a végrehajtó szervek.
eszegfu
Nálam ez a védekezése egyenlő a nullával! Igenis bünöző, mert drogosan vezeti a kocsiját, ami kb. egyenlő a alkoholos befolyásoltsággal! Mi van akkor, ha egy ártatlan autós hal meg miattad, esetleg egy egész család?! Tudod mit: tedd be a sebességet mondjuk 3-ba és menj neki egy beton falnak... akkor talán elhiszem a védekezésedet, hogy nem vagy bünöző, csupán hülye!
soljanka
Mi az, hogy nem bűnöző???
Drogozva vezetett, veszélyztetve mindenkit, aki épp arra járt, amerre ő.
Már ezért lecsuknám.
Levendula
@prime777: Tényleg úgy néz ki... Ijesztő figura... és ronda...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.