Budapest - A ferencvárosi rendőrök keresik azt a férfit, aki egy szoláriumban dolgozó nőt szexuálisan zaklatott. Az ismeretlen férfi 2015. október 29-én 11 óra 55 perc és 12 óra 5 perc között egy Budapest IX. kerületi szoláriumba bement, majd amíg az ott dolgozó nő előkészítette számára a gépet, belépett mellé a fülkébe és szexuálisan inzultálni kezdte a sértettet. Több alkalommal megütötte, késsel megfenyegette és zaklatta a sértettet. A férfit cselekményében az üzletbe lépő egyik vendég megzavarta, és elmenekült a helyszínről.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csa-csa
bebacni a szoliba és lezárni egy hétre!
ila51
Vigyázzatok az ügynökökre is. Ma jött egy gyanún kívüli posta szolgálatos. Utánvéttel hozott nekem egy kis könnyű szart. Megtagadtam az átvételt , mert tudom , hogy nem rendeltem semmit. 30 ezer felett volt az összeg amit , ha naív vagyok kifizetem , és aláírok , és megkapom a nagy semmit.
Van aki beugrik. Ne ugorjatok be...most rögtön ideírtam , vigyázzatok
verőce21
Ááááh, csak szerette volna, ha valami véletlen ráhibázás segítségével megtalálja ennek az asszonynak a kulcsát. :)
Főlökött
Nem is értem, hol volt a TEK ?

Amúgy biztos összevesztek azon, hogy új csövek vannak, vagy régiek :).
verőce21
@ila51: (11:55) Aztán vannak a besurranó álvevők, ál-lakásvásárlók. Főleg társasházakban fordul elő sűrűn.
Becsöngetnek valamelyik lakásba, hogy az egyik fenti eladó lakás miatt jöttek, de azok nincsenek otthon, adjon már nekik legyenszíves papírt-ceruzát, hogy bedobják hozzá az elérhetőségüket. Legtöbben egyedül laknak már ezekben a lakásokban, a lakó persze készséges - hátha szomszédok lesznek -, és amíg a pár egyik fele félreeső helyen, általában a konyhában feltartja a lakástulajt, a másik gyakorlott gyorsasággal kifosztja az összes értékeitől, pénzétől. Van egy ismerősöm, akitől 650 ezer Ft készpénzt vittek el, ezzel a trükkel. Bent kesztyűben dolgozik, a nyomozók csak összekormozzák az egész lakást, ujjlenyomatot keresve, de soha nem kerülnek meg.
És még örülhet az illető, ha nem veszi azonnal észre, mert rosszabbul is járhatna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.