Győr — A hazai kriminalisztika történetében egyedülálló eset miatt ült össze szerdán a tanács a győri járási bíróságon. A vádlottnak, J. J.-nek egy tragikus és egyben kínos ügyben kellett vallania a bíró előtt, ami még az év elején történt. Mint arról mi is beszámoltunk, a férfi élettársa orális szex közben életét vesztette – szerencsétlen asszony egyszerűen megfulladt.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Ilyen nincs, hogy valaki nem veszi észre ,hogy a másik fuldoklik. Azt nem lehet, némán és csöndben.
Ez közönséges gyilkosság.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verum
@Szókrakész: - nem tudom és nem is lényeges. A fuldoklást nem lehet nem észrevenni, még ha tíz méter hosszú is lenne. Legfeljebb nem törődni lehet vele.
Szókrakész
@verum: Hány aberrált van, aki fojtogatja a nőket.
Ők se törődnek semmivel, mert borul az agy(helye).

Amúgy igazad van.
Ez gyilkosság.
lampa laz
@verum: van benn felelőssége a pasinak, de hát szex közben elég érdekes hangokat szoktak produkálni egyesek, azt hitte, hogy a nő élvezi a munkálkodást, ő meg saját szervére figyelt közben...
verum
@lampa laz: - nem hiszem, hogy csak hanggal jelzett. Aki fuldoklik, az kézzel-lábbal védekezik.
A pasi agya elborulhatott, piás lehetett, vagy szadista, vagy mindegyik.
lampa laz
@verum: persze, tökéletesen igazad van semmi nem mentesíti a büntetés alól, mert egy ember meghalt. Azért mégis megmosolyogtató ez a nem mindennapi ügy, bocs.
verum
@lampa laz: - én egy ember erőszakos halálán nem tudok mosolyogni sem. Akár mennyire extrém helyzetben történik a tragédia.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.