Budapest — Orbán Viktor miniszterelnököt akarta meggyilkolni az a két férfi, akiket a múlt héten előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság – legalábbis a Blikk információi szerint ezt állapította meg a vizsgálat, és erre hivatkozott a hatóság is a múlt szombati akcióval kapcsolatban.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Az első leégés után kikövetelik maguknak a másodikat. Ezek annyira korlátoltak, hogy már egy tisztességes hazugságot, amit legalább ők elhisznek, sem tudnak összehozni.
Desischado
Hát ez szívás, hogy nem sikerült az "akció", és még mindig él! Ezek tényleg hülyének nézik az embert! Ki az a hülye, aki ezt a hazugságot beveszi?! orbán annyira félti a hátsóját, hogy a közelébe sem tudna jutni két szál bél "terrorista"! És ha ez igaz lenne, akkor hogy hogy szabadlábon van a két gyanusított? És sajnos, nincs nekünk olyan szerencsénk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.