A sorozatszínész sosem bocsát meg egykori barátnőjének, Andy Vajna feleségének, aki miatt – úgymond – ártatlanul lecsukták. Damu Roland Vajna Tímea útleveles ügyéről, NNI általi lehallgatásról tesz említést a börtönből írt nyílt levélben.

Újabb részletet mutatott be a nemi erőszakért és személyes szabadság megsértése miatt leültetett szappanopera-színész, Damu Roland könyvéből a Blikk. Damu azt állítja, amikor egykori barátnője azt nyilatkozta, megbocsátott neki, nyílt levelet írt neki a börtönből.

Damu levele Vajna Tímeának: "Sűrűn kezdj el imádkozni!"

A vaskos, kissé fenyegető hangú levélben Damu több gyanús esetet említ szőrmentén, burkoltan utalva rá, hogy Andy Vajna filmügyi kormánybiztos feleségének is vannak titkolandó ügyei.

Néhány részlet a levélből:

"Köszönni nem tudok neked. Tekintsünk el a jópofizástól is. Ezt a levelet akkor írtam neked a börtönből, amikor címlapon közölted, hogy megbocsátottál nekem. Ezen nagyon jót röhögtem, aztán dühös lettem. Aztán az egész börtön rajtad röhögött. Most már tudom, hogy az egész ország rajtad röhög! Nem furcsa neked, hogy ennyire utálnak téged az emberek."

"Szörnyű lehet, ha egy nőt megerőszakolnak, de te ezt sosem tapasztaltad meg. Eljátszottad az áldozat szerepét. … Nem félsz te Istentől? Nem félsz attól, hogy egyszer kiderül az igazság és börtönbe kerülsz? Azt tudom, hogy ott már nagyon várnak téged! Egyébként mit is bocsátottál te meg nekem? Te hazudtál, te vádoltál hamisan! Miért nem mesélsz az útleveles ügyedről? Ciki? Szégyen? Sok titkod van? Mondd, miért hallgatták le a telefonodat az NNI nyomozói? Mikor voltál te szépségkirálynő? Mikor voltál te modell?"

"Hogy tudsz aludni, miközben egy ember életét tönkretetted? (...) Nincsenek rémálmaid?"

"(...) Ha elfogadsz egy jó tanácsot, akkor sűrűn kezdj el imádkozni. Isten előtt nincs titok. Minden ki fog derülni."

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Én is csak azt mondhatom, derüljön már ki végre az igazság! Remélem, ez a rihe megkapja a sorstól, amit megérdemel! Hajrá, Damu Roland!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
@dömdödöm: Az nekem nemvigasz,hogy ha engem például megerőszakolt volna egy férfi,még fiatal koromban,akkor majd a halála után a jóisten megbünteti. Az én életem meg tönkre vágja egy életre itt a földön. A Jó Isten,ha annyira mindenható,akkor még itt a földön büntesse meg az ilyen szemétládákat. Damu tényleg egy durva állat ha iszik,erről több nő is vallott,de pont Timinél végig minden hazugság volt.1: Timi ment oda Damuhoz már eleve ittasan. Ő akart minden áron felmenni Damuval a lakásba,mert volt nála bor és azt vele akarta elfogyasztani. Gondolom fenn a lakásban aztán előadta a nyafkát,nem abban a sorrendben akarta a szexet,ahogy a vezérbika akarta,ezért kihúzta a közben leittasodott Damunál a gyufát. Elverte? Igen! Megérdemelte? Igen! Először tette? Nem Mi a francért megy fel ha tudja,mennyire vadállat ha iszik? Ráadásul a bíróságon profi pornószínészek nem tudták úgy eljátszani a megerőszakolást,ahogy a Timike szerint történt.Szerintem simán bele egyezett mindenbe,aztán meg rá jött,hogy Ő itt meg lett verve és bízva a teste vonzerejében feljelentette Damut .Szerencséje volt,hogy Andy közbe lépett,mert nélküle aligha csukták volna le ilyen hosszú időre az ex szerelmét.
ila51
@cikicakk55: pont hallótávolságon belül volt a védőszárnya ... aki nőügyekben sokszor balek volt már életében , alkatánál fogva ...na jó nem illik kicikizni
cikicakk55
@ila51: Illik,nem illik,engem nem érdekel. Az emberek általában ritkán törődnek az illemmel,ha valami felbosszantja Őket. Engem annó felbosszantott az egész per,úgy ahogy volt. Igazságtalannak tartottam azt a túlzott szigorúságot,ami Damuval szemben történt,és dühítőnek,azt az álszent nebáncsvirág sajnálkozást,ami a Úri K. felé ment. Nem szerettem Damut, a sorozatot nem néztem,csak hallottam róla,így nagyon nem is ismertem ezt az embert sem mint színészt,sem mint magánembert. Timike viszont pont a perrel kapcsolatban került fel a "celeb" táblázatra,mert addig egy volt a sok örömlány közül,akik bár nem a kocsisoron,de ugyan azt csinálják. Szóval megvetem Timit,nem sajnálom a férje haláláért.Azt sajnálom,hogy nem élt még legalább 30 évig. Remélem pofára száll a My Lady és a hörcsög csak tartozást hagy hátra.
ila51
@cikicakk55: jut eszembe...mostanában szállong a facebookon ...
Meddig élne Mészáros Lőrincné , ha bejelentené , hogy válik a férjétől , és viszi a vagyona felét ? -- Addig .
cikicakk55
@ila51: Szerintem is.Ráadásul nekem van egy olyan sejtésem,hogy a Mészáros családnak jóval kevesebb pénze van,mint ahogy Ők azt sejtik. Az az idióta mindent alá ír,de a kisbetűs részeket kizárt,hogy elolvassa,pedig ott van leírva,hogy az aláíráson kívül semmi nem az övé. Tényleg zizi a Miniszterelnökünk,de azért annyira nem,hogy egy ilyen ikunukura bízzon 300 céget. El sem tud addig számolni a szerencsétlen.Nem véletlen volt az sem,hogy az állítólagos szakmáját is a csődbe vitte,pedig az csak egy cég volt. valahogy furcsa,hogy ameddig nem a szomszédja volt a Miniszterelnök,addig senki nem tudott erről a géniuszról. Úgy látszik,hogy a tudás fájának a gyümölcséből ehetett,mert nagyon gyorsan mindenhez elkezdett érteni.Szerinte a Jóistennek( Még Ő maga sem hiszi el,hogy létezik) a szerencsének( ennyire nagy szerencse nincs a világon sem,ezt a hétköznapi nyelvezetben lopásnak,csalásnak,sikkasztásnak,adócsalásnak,túlárazásnak és korrupciónak hívják,de még véletlen sem szerencsének.) és Orbán Viktornak köszönheti a meggazdagodását. Na ezt az egyet elhiszem,bár az a meggazdagodás még nem garantált.Majd kiderül az elszámoláskor.
Edmond Dantes
Lassan érthető,hogy ez a mániásan bugyiban vonagló nő miért akar USA állampolgár lenni.Attól van beszarva,hogy egy este Damu becsönget hozzá, a szomorú özvegyhez,kezében egy baseball ütővel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.