Pártos Csilla két és fél hónapja nem kapja meg a közüzemi szolgáltatók csekkjeit, így kifizetni sem tudja őket – értesült a Blikk. A közüzemi számlák nincsenek a nő nevén, így személyesen sem tudja kifizetni őket.

Eddig a rendszer úgy működött, hogy volt férje a láthatások alkalmával, a gyereken keresztül juttatta el a csekkeket Pártosnak, ám amióta viszonyuk tovább romlott, ez nincs így. A villaépület, amelyben Pártos és fia laknak, Pécsi Ildikó nevén van, ahogy a szerződések is.

A Blikk információi szerint egyébként egyelőre semmit nem kapcsoltak ki, de a veszély ott lóg a levegőben.

Sajnos meg tudom megerősíteni a Blikk információit, de szeretném elmondani, hogy ügyfelem, Pártos Csilla mindig minden számlát, csekket kiegyenlített, és most is ezt szeretné tenni. Éppen ezért az egyik munkatársammal végig fogja járni az összes közműszolgáltatót, és más szolgáltatókat, ahol jelezni fogja fizetési igényét, és megpróbálnak megoldást találni a jelenlegi tarthatatlan problémára

- mondta az ügyről Pártos Csilla ügyvédje, dr. Gerencsér András.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
A rezsihátralék miatt Pécsi Ildikó fiacskáját igencsak megbüntetném.
Teljesen leírta magát nálam a nagyanyó is, a fia is és a nagyapó is.
Persze, Pártos Csilla helyében nálam itt betelne a pohár, hagynám a házat, a díszes rokonságot és elköltöznék, rábízva a Gondviselésre, hogy tegyen igazságot, de jó nagyot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@verum: @papa.49: Mind kettőtökkel vitatkoznom kell, mert Csillácska 20 éven át él a nyakukon. Csillácska már e gyereket is eltiltotta a nagy szülőktől.
A másik a szolgáltatót nem érdekli kifizeti be csak rendezve legyen az adott címre azt is meg kérdezik ki a befizető.
A fiam helyett sokszor én fizetem be bankon keresztül.
Erre mondom nem akarásnak nyögés vége.
szaboria1
@mariaberta: Az a legszebb, hogy így ítélkeztek pedig a nagy igazságot nem ismertek.Venni kell a fáradságot és vissza menni évekre a nyilatkozatokra amit még imádott anyósáról mondott anno és Ildikó, hogy akarta vissza hozni a beképzelt betegségéből.
verum
@szaboria1: - a nyakukon? Gyerekkel volt otthon és a kedves papa sem nagyon dolgozott. Családtag volt, akár a gyereke, akár a férje!
Nem tudom, hogy hogy viszonyult a gyerek és a nagyanya kapcsolatához, de a gyerekek többet látnak és hallanak, mint gondolnád.
A rezsi befizetésről meg nem vitázom. A volt nagyanyó, a nagyapó és az díszes apuka meg levizsgázott.
papa.49
@szaboria1: Én ezt a kifejezést kifejezetten a Lajosra értem...
szaboria1
@csetere: A csalás előbb Csilla részéről volt. 20 éves pasikával.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél