Havi egymillió forintos fizetést kap tavaly óta Szabó Zsófi az RTL Klubtól úgy, hogy eddig gyakorlatilag csak 2-3 műsorban tűnt fel. Jövőre ez megváltozhat – írta a Bors.

Számos új műsorral készülünk jövőre is, az már biztos, hogy Szabó Zsófi hamarosan folyamatosan képernyőn lesz 

- erősítette meg a híreket Pécsi Norbert Sándor, az RTL Klub sajtókapcsolati vezetője a lapnak.

A Bors úgy tudja, Szabó egy sztármagazin vezetőjeként térhet vissza a képernyőre.

2014-ben váltottam. Most megmutatom, miért. Bármilyen olyan műsor érdekelne, amelynek én lehetnék a házigazdája, és persze az sem utolsó szempont, hogy sikeres műsor legyen. Most elérkezett az én időm! 

- mondta a színésznő.

Eközben több műsorvezetőt is elküldtek a csatornától. Ennek oka az lehet, hogy a produkciós iroda, amely Adát, Mautner Zsófit, Somogyi Zoltánt és Teszári Nórát foglalkoztatta, a TV2-höz igazolt, így lehetséges, hogy – a határozott idejű szerződéssel rendelkező – az ismert arcokat magával viszi.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Már bocsika, de a havi milliókból tengődő, jó eséllyel kisebb-nagyobb túlélésre alkalmas vagyonnal rendelkező celebeket megsiratjuk, miközben az igazi hősöket, mint tűzoltók, pedagógusok, rendőrök, eü dolgozók le sem szarunk mikor tömegesen elküldik. Ugyan nem a munkavállaló hibája, ha milliókat keres, de be ne szarjunk már, miközben szakorvosok nem keresik meg a töredékét sem. Nem azt mondom, hogy nem felháborító ez az eljárás, mert az, de nem is egyedi manapság. Mondjuk ha spórolni akarnának, akkor nem biztos, hogy csak 2-3 milliós fizetésért tennék a dolgukat a munkavállalók. Eddig nem tartották túlzásnak? Vagy kiderült, nincs az a pénzköltés, amivel nézőket lehetne a köztévé elé ültetni?
Gondolom visszaveszik őket közmunkásként, ma az a divat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KERKA
Nemtom, ilyenkor mi a helyzet, de a Szabó Zsófinak nincs munkája a színháznál? Pedig mennyi sok szép alakítás várna rá. Jah, hogy abban nincsenek milliók:))
szaboria1
Ne dőljetek be az ilyen híreknek mert máshol már meg magyarázta az RTL nem ők mondtak fel hanem akik gyártották a műsort.Ugyanis azok a szerződések járnak le az év végén akiktől az RTL vette a különböző műsort.
Desischado
Szinésznő?! Zsófika?! Egy celeb, semmi több. Ingyen nulla teljesítményért milliókat besöpörni, az szép! Egy alakításáról sem hallok, csak arról, hogy kivel kavar éppen. Szegény drága Gyula bácsi, hogy tudott egy ilyen üresfejű sekélyes utódot nemzeni? Foroghat a sírjában szegény, az biztos! Az alma ebben az esetben nagyon messze esett a fájától!
papa.49
@KERKA: Gondolod hogy a csajszi, ilyen pórias dolgokkal foglalkozik, mint szereptanulás, á dehogy ő az egyszerű dolgokat szereti, tudja hová kell letenni a fenekét)))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.