Azt mondta Kövér László, hogy a nemzeti érzelmű vállalkozók kössenek szerződést Ákossal! Nos. Emlékeznek a nácik MTI-jének számító Kurucinfón megjelent szponzorált cikkre? Nem, nem a Jobbik “nemteljesentudokazonosulnivele” hirdetését, vagy a Jobbik egyik print pártlapjának, a Barikádnak az ajánlóját kell nézni, hanem a szponzorált cikket, még a kis x is ott van. (Nézze meg az Oldalvonal posztjában!)

Feltöltő: tarnayk
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
@JAJMÁR: Lyó a kurutczinfó mert "korlátlanul magyar" ! Hogy ez a mi a lószart jelent, még nem tudom !
Érdekes, hogy az egyik szerverüzemeltetője zsidó származású emberke volt, ez azonban egy cseppet sem zavarta a korlátlan magyarságában és antiszemétizmusában !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@Toby: 19:23 Érdekes tényleg. Nekem róluk inkább a "korlátolt" szó jut eszembe :)
papa.49
Köteles megint belebuktál egy régebbi hazugságodba, mikor mosakodtál hogy semmi közötök a kurucokhoz, tudod még a hazug emberszabású sejthalmaz, és a sánta kutya példázatát, szerintem elfeledted már, no mindegy hazug vagy és az is maradsz!!!
Toby
@papa.49: Mit vársz attól az "igazhitűtől", akinek 1983. február 5.-én kelt az Mszmp Párttörténeti Intézetébe szóló belépője, majd tudat - és gerincvesztés okán, elmondta történelmi mondatát: -" Kis lépés egy embernek... de kommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna ! " Nem is lett ! Csak illiberális selejt !
Szókrakész
Kössön vele szerződést a gyereket szülő felesége!
Szókrakész
@Toby: Milyen tudat és gerinc?
Hol lehet elveszteni, ami nincs.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.