Múlt vasárnap friss Golden Globe-nyertesként DiCaprio vállát lapogatta, és Ryan Goslinggal dumcsizott, csütörtökön pedig Oscar-díjra jelölték az első filmjét. A Saul fia rendezőjét, Nemes Jeles Lászlót legújabb hollywoodi élményeiről faggattuk. Elmesélte, milyen volt a filmvilág krémjével végigülni egy díjkiosztót, valamint hallani az Oscar-jelölések bejelentésekor a filmje címét. Kiderült, hogy Harrison Ford alaposan megnézte magának Röhrig Gézát, illetve hogy Brad Pitt és Ridley Scott is különvetítést tart a Saul fiából.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Azért az piszkosul felemelő érzés lehet, hogy valaki megragadja a vállad hátulról és mikor megfordulsz Harrison Ford áll ott és gratulálni akar a munkádhoz.
Még mindig nem láttam a filmet, de most már tényleg meg kell néznem.
human
Érdemes elolvasni a cikket. Jó srác ez a Laci. 2017-ben elkészül a következő filmjük is.
Desischado
Meghalok az irígységtől. Én 34 éve imádkozom azért, hogy Harrison-nal találkozhassak! Gézának meg sikerült, De annak nagyon örülök, hogy Harrison-nak is tetszett a film, igaz, félig meddig érintett az anyukája révén.
hetöndöe
Majd jön a Deutsch Tompika,oszt megkérdezi:"kijafaszom" az a Harrison Ford.:-)
Mert ő tudja frankót,meg az összes fidesznyik barom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.