Alekosz, a Való Világ egykori nyertese és a SuperTV2 jelenlegi szereplője közösségi oldalán háborgott azon, hogy nemcsak magyar gyökerű énekesek képviselnék Magyarországot az Eurovízión. A TV2 kiakadt rá – számolt be a BorsOnline.

Alekosz – aki maga is félig görög származású – azt írta:

Nézem az Eurovíziót, és nem értem, hogy a miniszterelnök miért is hagyhatja azt, hogy Magyarországot adott esetben egy afrikai, egy ázsiai vagy egy Magyarországtól eltérő, teljesen idegen meggyőződésű ember képviselje úgy, hogy ráadásul nem is magyarul énekel.

Sokan felháborodtak a kijelentésen, amire az egykori valóságshow-szereplő így reagált:

Nagyon nagy félreértésbe kerültem és kiforgatták a szavaimat. Azért rasszizmussal, hovatovább antiszemitizmussal összemosni ezt az ügyet nagyfokú tájékozatlanságról és merő rosszindulatról tesz tanúbizonyságot. Csak azt felejtették el az embe­rek, hogy elméletileg az or­szágot kell képviselnie a dalt előadó énekesnek.

Nos, úgy tűnik jelenlegi munkaadója nem ért egyet a fentebbiekkel, ugyanis a BorsOnline megkeresésére úgy fogalmazott a csatorna:

A TV2 Csoport elhatárolódik Alekosz említett megnyilvánulásától. A történtek miatt írásbeli figyelmeztetésben részesítettük, és elvárjuk, hogy a cégcsoport elveitől idegen megnyilatkozásáért bocsánatot kérjen.

Alekosz ezt annyival kommentálta Facebookon:

Erre még visszatérünk! Részletek hamarosan..!

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sentinel216
Elöl hasas, hátul púpos, félgörög idióták ne képviseljék a magyar emberek véleményét!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
Magyarországon hivatalos nyelv a magyar, az országot képviselő énekes miért is nem képes magyar nyelven előadni, magyar érzületű számot énekelni? Ezen kellene elgondolkozni, a szövegírónak, a hangszerelőnek, a zsűri idegennyelv imádóinak, ha saját nyelvükön nincs tehetségük a színvonal eléréséhez akkor idegen nyelven sem lesz!
Cicamama55
Ha igényesebbek lennének a televíziós csatornák, messziről kikerülnék Alekoszt, s a többi ingyen élő "pojácát".
Kutyuska
Alekosz pontosan a TV2-be való. Nem lóg ki a sorból. Ahol Kárász osztja az észt reggelente, és nyal a fideszes politikusoknak, ott elfér Alekosz is.
silber13
@keresztapa: Érdekes..! Milyen a magyar érzületű szám szövege, zenéje, hangszerelése?? Milyen legyen az általad említett zsűri, stb. Tudomásul kell venni, hogy nincs jó zeneszerzőnk, pláne jó hangszerelő. A szövegírókat már nem is említem.
keresztapa
@wagabund: Egyéni véleményét akkor is közhírré teheti: ha sok szájbefogónak az nem tetszik, akik mindent, és mindenkit csak obszcén szavakkal illetnek, személy iránti mérhetetlen gyűlöletük, azért mert ösztönből támadnak le minden vélelmet ami nem egyezik az ő IQ színtűkkel, vagy azt meghaladva véleményeznek, lehet egyetérteni, nem érteni: de nem lehet gúnytárgyává tenni a személyt véleményéért!
Egy szám lehet jó, szép csodálatos:gyönyörűvé akkor válik, ha a befogadóban olyan érzéseket vált ki, ami azzá teszi, teheti pl: Demjén előadásában honfoglalás:Varga Miklós előadásában vén Európa de hisz ezt te is tudod , Zámbó egyszer megjavulok én stb! Zsűri meg olyan amilyet a megmondó média kiválaszt ez a tapasztalat, ezért csak közönség szavazattal lehessen szavazni zsűrizés nélkül.
mariaberta
Korábban már érdeklődtem, "Alekosz" név honnan származik. Most már tudom. És mit akar ez az ember? Hiszen ő sem tyiszta madjar!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.