Felrobbant az internet, mikor a BRÅVES együttes kiadta új videoklipjét, amiben legalább fél percig láthatjuk az albínó modell, Shaun Ross (24) hiperextramegaszuper hosszú péniszét. Vagy mégsem?

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@nemkati: Inkabb elefantormany - es ha valodi, akkor kifejezetten atok a viselojere,... (Fijjuknak nem kell taglalnom, miert is...)
enslaved
@volvós: Bemegy a néger a hideg tengerbe meztelenül, majd nemsokára kijön. A parton mindenki csak úgy bámulja, főleg a nők, hüledeznek a hatalmas pénisz láttán. Erre megszólal a néger: Most mit csodálkoznak, a hideg víztől mindenkinek összemegy:-))
karma1
@nemkati: Inkabb elefantormany - es ha valodi, akkor kifejezetten atok a viselojere,... (Fijjuknak nem kell taglalnom, miert is...)
lópicigáspár
Abból kiindulva, hogy a méhszáj kb 10 cm-re leledzik a bemeneti nyílástól, hááát, ezzel csak kárt lehet csinálni. Ha netán meg mégis feláll, simán elájul, hisz kimegy az agyból a vér! :))))
karma1
@lópicigáspár: Ezt mondtam en is, csak eppen Szemermetes Erzsok modjara...:o))) (A nok menekulnek egy ekkoratol. Senkinek sem jo, viszont sok penzt hoz a pornoiparban...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.