Magyarország - Az oktatás kritkis helyzetével kezdte szokásos rádiós interjúját Orbán Viktor miniszterelnök, a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sentinel216
A köpcös vezír csak a pénzig lát el. Kormány illetékesek azzal vágnak vissza a panaszokra, hogy ennyi, meg annyi pénzt adtunk. A pedagógusoknak nem csak a pénz hiányával van baj! A rendszerben csúszik az ékszíj. Elüldöznek minden szintről szakembereket és jó fideszesek kerülnek a helyükre, gimnázium igazgatónak, felsőoktatásban rektornak, meg a jó nyavalya tudja milyen vezetőnek a tanárok nyakára.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Jankó123: Figyelmeztetés dakotáknak, kiváltképp a csúti hájas rinocérosznak: " Ha az erdei ösvényen száraz medveszarra bukkansz, az a medve figyelmeztetése, hogy te leszel a következő! "
eugen4402
Néhányan tudtuk, hogy baj lesz, néhányan szóltunk is. A kutya nem volt rá kíváncsi. A Szószóló kijelölte az Új Irányt: "mindenki annyit ér, amennyije van."
Na nem tudása, hanem pénze... Akkor uraim tényleg módosítani kell az Alaptörvényt. Iskolákat kivétel nélkül bezárni, Btk-ból kivenni a vagyon elleni cselekmények büntethetőségét, óriásplakátokon kell buzdítani a népet: "Lopjatok szemérmetlenül, és a haza fényre derül!" Aki annyira tudja a jövendőt, igazán mondhatna róla néhány szót...
bakegya
Hát,ja...RÉ-mesen bunkó és buta vagy vicctor...tökkk fölösleges volt neked oskolába járni G -ből lettél..csakkk hát,az is maradtál.A SZÖVEGED értelmezve csakkk ennyire voltam képes kihámozni a mondandódból, már megint.Meddig szabad ezt neked még,mert én már nagyon besokalltam.
bakegya
-ha ilyen biztos voltál a dologban,mért nem tettél semmit-volt hozzá már elég hatalmad és pénzed is-ja hogy volt fontosabb is ennél-a maffiát felvirágoztatni, kiképezni sintér sanyát,az államadósságot feltornáztatni eltolcsival aztán most mi lesz-csakkk ennyi még mindíg A GYURCSÁNY A HIBÁS???-még hogy terrorveszély van???
lampa laz
Hiába van önkritikád te agyatlan, ha mégis rombolva mész előre mit a faltörőkos. De reménykedünk, h lesz olyan fal amit már nem fogsz tudni átütni.
bra048
Ha tudta, hogy nagy baj lesz, miért nem vetődött vízre. Állítólag tud VIZEN JÁRNI, BÁR EBBŐL AZ INTERJÚBÓL EZ NEM JÖTT ÁT.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.