Szombat hajnalban egy ismerőse autóján hagyta el a nagyfai börtönt Stadler József, akinek lejárt az a büntetése, amit 2011-ben kapott. Az akasztói vállalkozót 2011 novemberében egy százmilliós csalás miatt ítélték el 4 év 10 hónapra – írja a BorsOnline.hu.

Időközben 2011-es büntetésén felül 2014-ben újabb két év tíz hónapot kapott. E mellett egy újabb eljárás is indult ellene egy 420 milliós adócsalás miatt.

Két éve Stadler súlyos beteg lett, akkor megszakíthatta a büntetésének a letöltését, hogy megválthassa a sírhelyét. Végül a börtönkórházakban úgy-ahogy helyrejött. Most már Akasztón van.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
Igaz, az első "magán stadiont " ő építette -és nem kormányzati gubából- , másban sem volt egy elveszett ember. Ahhoz képest, honnan indult el, és milyen iskolai végzettsége volt, -vagy nem volt- alaposan beletaposott jövendő konkurenciája terveibe. Szegény... nem mérte fel, kikkel húzott újat. A vicc,... hogy mindig felállt és jól jövedelmező cégeket alapított. Első szabadulása után, - azon kívül, hogy -szerintem- minden esetben furcsa főkönyvelőket választott, akiket persze egy alkalommal sem marasztaltak el-, ismét olyan üzletet hozott létre, ami valakiknek megint nem tetszett.

Arra lennék kíváncsi, hogy ha az ilyen kis ügyeskedőket elkapnak, lecsuknak, mikor fognak a nagykutyák is csücsülni? Akik nem saját ügyességük és főként saját pénzük befektetésével csinálnak hatalmas üzleteket, építenek stadiont, no - nem egyet-, bár tudom, a saját láb ma igen divatos póz, és nem büntetendő cselekmény. Tulajdonképen sajnálom ezt az embert, és
biztos vagyok abban, -ha egészsége engedi,- megint belefog valamibe, ami sikeres lesz, és egyszer csak azt veszi észre, hogy megint a hűvösön csücsül.
verőce21
Notórius adócsaló.
Sokba kerül neki a vállalkozói lét.
kukac50
Pintér Sándor megint talál ki valamit,majd vissza kerül. Józsi bácsi túl sokat tud az a baj.
papa.49
@kukac50: Nálad a pont, közel van az ,,arany háromszög,, !!!
islander
Questoréknak ezek alapján kijár vagy ezer év...
mariaberta
@verőce21: Szerinted Ő az egyetlen adócsaló? Lenne még néhány, akik elmehetnének pihenőre. És mint sokszor Győzikét hozom fel, mennyi millió adót nem fizetett be?, És mit kapnak neje őnagyságával? Felfüggesztettet, és élik világukat.
Nem az a szerencséje, hogy Orsóssal egy nemzeti közösségbe tartoznak?
mariaberta
@verőce21: Mások pedig nem is vállalkoznak, csak csalnak és lopnak.
verőce21
@mariaberta: (20:39) Igen így van. A legkiforrottabb változata, amikor csak az ÁFA-t igényelik vissza. :)
mariaberta
@r2d2: Bizonyára, ez a két ember remek alkalom bemutatni milyen a mai magyar igazságszolgáltatás.
Ha valaki ügyesebb mint ők, kóterban a helye!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ha már eddig legörgetett...