Az áramszolgáltató nyilvánosságra került jegyzőkönyve szerint a hatóságok alig három és fél milliós kárt állapíthattak meg Lajcsi áramlopási ügyében, birtokán szabadulása óta is kétszer volt nagyobb razzia. Galambos Lajcsi állítja, ennél jelentősebb veszteségek érték az előzetesben töltött négy hónap alatt.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Több 10 milliót bukott Lajcsi ...hát ez a hét vicce, a tolvajt(?) veszteség éri...
nyanya001
@lampa laz: És hol van a kivitelező felelősségre vonása?
Azt miért nem tartóztatják le ?
Miért nem hozzák nyilvánosságra melyik az ?
lampa laz
@nyanya001: hát igen, sok kérdést felvet még ez az ügy. A cikk címére reagáltam inkább, azért is tettem kérdőjelet a tolvaj után.
eugen4402
@nyanya001: Ha nem dobják fel, soha nem derül ki ez a kis "turpisság", tehát a tervező és a kivitelező kitűnő munkát végzett. Gondolom nem egyedi darab volt a Lajcsi lakóparkja, jó néhány helyen működhet a terelőutas mérési módszer. Ha bezárnák a Mestert, akkor a sok új Disznófejű Nagyúrnak ki csinálná meg a rezsicsökkentett mérőórákat..?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.