A filmpápának szigorú pihenést írtak elő a komplikált lábműtétje után, ám ő agyonhajszolja magát. Munkamániás férjét még Vajna Tímea sem tudja megfékezni, pedig ráférne a pihenés Andy Vajnára – írja a Bors

Andy Vajnát még a télen operálták, ezért is nem volt ott a Golden Globon. Most az a pletyka járja, hogy orvosi utasításra az Oscar-díj-átadóra sem mehet el. 

Andy Vajna az életével játszik

Mégis a házaspár azt tervezi, ott lesznek a díjátadón Los Angelesben, hiába látogatja még most is rendszeresen a kórházakat.

Ismerősei szerint Vajna munkamániás, képtelen leállni, nem pihen eleget és nem tartja be az orvosok utasításait, így a műtött terület sem képes megfelelően gyógyulni.

77 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Cicero: Nagyon remelem, hogy valami tortenni fog szombaton, mert nemcsak a tanarok, hanem mas szakszervezetek is tamogatjak a megmozdulast.

Nem tudom elkepzelni, hogy mitol van meghipnotizalva az egesz nemzet, mitol benult le ennyire a cselekvesi ingeruk? Ez nem magyaros virtus, ennyi megalaztatast, hulyenek nezest egyetlen mas orszagban sem engednenek meg a kormanynak...:O((

Sajnalom, hogy ez megtortenhetett eddig is... Tul sokat vesztettek a magyarok. Ha belegondolok, hogy meszaros "csak" a 85. leggazdagabb ember az orszagban, akkor el tudnam kepzelni, hogy ha mindenki beszallna a vagyonanak a 10 %-aval a budzse'be, akkor Magyarorszag toronymagasan elhuzhatna a tobbi nemzet folott a fejlodesben. (5 eve van az egykulcsos ado, amit a 100 leggazdagabb magyar megsporolt ennek az adonemnek a bevezetesevel, annak ez a 10 % csak a toredeke lenne).
meszarosnak meg akkor is megmaradna egy csomo penze, ha tudjuk, hogy stroman..:o((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coni
Ez kicsit jobban hangzik, mintha a mienkkel játszana az adó Forintjainkon keresztül.
Toby
Inkább azzal játszon, mint közpénzzel !
dr. prédikátor
ki nem sz...rja már le ezt a vén bohócot!!! inkább egy kibiztosított kézigránáttal játszana!!!
kamazuka
Életem!
-Játszhatok veled?
-Ne kockéztass drágám!
Menj biztosra!
Nil
A felesége meg alig várja a megszabadulást - no meg az öröskéget

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.