Tavaly tavasszal távozott a köztévétől Borsa Miklós, miután előtte megverték Balatonfüreden. Mint ismert a támadója azt kérte rajta számon, hogy "hazug híradó"-t vezet.

Közös megegyezéssel akart távozni az MTVA-tól, de elmondása szerint ebbe nem mentek bele, ezért felmondott – írja a BorsOnline.hu.

Utána kipróbálta magát kommunikációs vezetőként, a BME-n dolgozott, de már ismét munkanélküli. Borsa szerint nem ő akart eljönni az egyetemtől. 

Most me­gint olyan szakaszban van az életem, amikor gondolkodom, hogy mit is szeretnék csinálni a jövőben. Nagyjából már kitaláltam, és most várok. Abban a pár hónapban vagyok jelenleg, amikor várom, hogy bevonzzam a lehetőséget – mondta el Borsa, aki úgy érzi, szakmai éle­tére jellemző, hogy kitalálja, mit szeretne csinálni, majd sorsszerűen meg is kapja.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Akár hogy is van, nagy szemétség volt ez a megverés. Csak gyáva és brutális emberek támadnak sokad magukkal egyvalakire.
A kormányhoz való hűség lehet megvetendő, de ezt fizikális bántalmazással kifejezni nagy szemétség és nagyságrendekkel jobban megvetendő!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
Gondolom a verésre is nagyon vágyott, hát sorsszerűen meg is kapta. Egyébként a közmunkát nagyon dicsérte a híradóban, neki mégsem jó?
wagabund
@magyarbakancs: asszem talált, süllyed...
Szókrakész
"Nagyjából már kitaláltam, és most várok. Abban a pár hónapban vagyok jelenleg, amikor várom, hogy bevonzzam a lehetőséget – mondta el Borsa,"

Én meg abban a párévtizedben, amikor várom, hogy bevonzzam.
És csak várok, várok.
Érdekes ezek soha nem esnek lefelé. max oldalirányba.
A gravitáció ezekre nem hat.

Pedig szeretném látni, hogy 47 ezerért serteperte az elftás.
bögöbö
@verum: "kormánypárti és ellenzéki "hívő" egykutya! "
Sajnálom, hogy megverték? Igen. Megérdemelte? Nem. Civilizált emberhez méltó megoldás volt? Korántsem.
Sajnálom, hogy munkanélküli lett? Nem. Megérdemelte? Igen. Civilizált újságíróhoz méltó volt, ahogy üdvözült képpel olvasta fel a hazugságokat? Korántsem.
Lepényleső
Legjobb példa,a verés maga? Azon elgondolkodhatott,hogy simán ember-lesz a feladata?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.