Még idén a kezükbe foghatják a Harry Potter-rajongók azt a könyvet, amely a J. K. Rowling-regénye nyomán született színművet tartalmazza – írja a BBC News.

A Harry Potter and the Cursed Child (Harry Potter és az elátkozott gyermek) című kétrészes színmű a darab nyári premierje után jelenik meg nyomtatásban. A regény története után 19 évvel játszódó drámában Harry Potter már három gyermek apja, és agyondolgozza magát a mágiaügyi minisztériumban. A darabot a Harry Potter-regényfolyam szerzője, J. K. Rowling írta Jack Thorne és John Tiffany közreműködésével. A színmű nyomtatásban az e-könyv-változattal együtt jelenik meg a Little, Brown Book Group kiadó gondozásában.

Új Harry Potter-könyv jön

"Rowling és csapata nagyon sok kérést kapott a rajongóktól, akik nem láthatják a darabot, hogy legalább hadd olvashassák el azt, minket pedig nagyon boldoggá tesz, hogy lehetővé tesszük ezt számukra" – közölte a kiadó.

A produkció előbemutató-sorozatát májustól láthatja a közönség a londoni Palace Színházban, a premiert július 30-án tartják. A könyv keménykötéses és elektronikus változatban július 31-én jelenik meg.

A drámában Jamie Parker alakítja majd Harry Pottert, Hermione Granger szerepét Noma Dumezweni kapta. Potter másik barátját, Ron Weasleyt Paul Thornley játssza.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kutyahűség
Megmondták a kritikusok jó régen, hogy ez a nő nem tud semmi mást írni, csak ezt az opuszt. Most cakkozza, mert tényleg nem tud mást írni. Hát valahogy nem lettem tőle feldobva.
Desischado
Én kiváncsi vagyok, és örülök, mert szeretem a sorozatot!
1magyar
Borzalom, hogy ilyen kificamodott ízlése van az embereknek! Ilyen örökségekért rajongnak.
Hellcat
Szerintem abba kelle volna hagyni...jó volt az a sorozat úgy ahogy volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.