Annak ellenére, hogy leváltották hírigazgatói posztjáról, helyére pedig Szalai Vivien került, Azurák Csabát nem érte anyagi kár, a fizetése maradt ugyanannyi, mint korábban.

Nem csökkentették le Azurák pénzét azzal, hogy elvették tőle a pozíciót – írja a Blikk egy a TV2 berkeiben jártas informátorára hivatkozva. A Tényeket továbbra is vezeti, és az új munkájával is képernyőn marad. Így anyagilag nem éri változás, csupán a szerződésében kap majd más feladatot.

A lap úgy értesült, hogy Szalai is hasonló bért tehet zsebre, azaz közel kétmillió forintot. Az informátoruk azt is elmondta, hogy Azurákot megviselte lelkileg az ügy, mert szinte már egy családként dolgozott a stáb, amiben most nagy a bizonytalanság. Senki sem tudja, milyen elvárásokkal érkezik az új hírigazgató, s hogy lesznek-e további személyi változások, hoz-e magával új embereket.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
@enslaved: tegnap 21:28-ra 5 nyelv. Angol, német tuti, melyik a másik három? Tényleg érdekel.
namihami
@enslaved: Két nyelven (magyarral három) engem sem adnak el elefántnak, de..
Azért gondolj arra, hogy azoknak, akiknek 2-3-5 milliós fizetések ütik a markát, azoknak is azok keresik meg, akik messze nem tudnak, képesség, helyzet vagy csak egyszerű jószerencse híján ennyit összeszedni. Sőt, a legtöbbjének talán lakhatási, élet- vagy sorsalakulása miatt se lehetett, lehet ilyen esélye. Ráadásul azért nekik is járna egy elfogadható szintű élet- és lakhatási lehetőség.
Mert azt ugye Te sem gondolod, hogy ahhoz képest, hogy valakik ennyit keresnek, azért ezeknek a szakmájukban letett eredményei ennyit érnének. Nem mondom, hogy nincs ilyen, de azok számát azért a két kezemen össze tudnám számolni. A fenti jövedelmet kapók pedig sokkal nagyobb számban vannak. (MÁV-elnökasszony, MNB-s Poltné, stb...)
enslaved
@namihami: Nem feltétlenül. Én ennek több mint a felét keresem meg havonta, és ezt magamnak köszönhetem. Rossz az a felfogás, hogy a jól kereső emberek csakis csalók lehetnek, ezért a mentalitásért tart itt az ország többek között. Ahogyan vannak érdemtelenül meggazdagodók, úgy vannak értékteremtő munka által jól élők, akik ráadásul még megélhetést is képesek biztosítani. Évtizedekig ezt csináltam...
enslaved
@adrenalink: Orosz, francia, meg a gyereknyelv:-)) A smile utóbbi miatt volt ott a hozzászólásnál.
Desischado
@enslaved: Valahogy úgy, hogy nyomkodtam egy két gombot! (nevet)
kamazuka
momentán érthető,hiszen ha abba az éttermbe jár ebédelni,hol egy leves 15 ezer,akkor a Wc használat gondolom 5000,,,,még nem is sok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.