A BorsOnline szerint Szalai Vivien kinevezését a konkurenciánál állítólag sokkal nagyobb örömmel fogadták, mint a TV2-nél. A bejelentés napján egy kisebb ünnepséget is tartottak az RTL vezető munkatársai, amihez a közeli benzinkútról szereztek jó pár üveg pezsgőt. Forrásunk szerint utoljára talán akkor volt ilyen jó a hangulat az RTL-székházban, amikor a ValóVilág először lenyomta a Big Brothert.

Ugyanakkor az Origo.hu RTL-es informátora nem tud semmilyen koccintásról.

Az RTL Klub a Facebook oldalán így reagálta le a BorsOnline információját:

Annyi pezsgőt küldünk a Bors munkatársainak, ahány pezsgő elfogyott nálunk a cikkük szerint Kökény-Szalai Vivien kinevezésének hírére. Egészségetekre!

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Mindegy, hogy fejben vagy a valóságban koccintottak, a lényeg, hogy a konkurrenciánál a hírigazgató se nem független, se nem szakember. Ráadásul egy hitelességét vesztett D. Gerkens irányításával.
papa.49
@Horizont: Szerintem a blikk is azon a szinten van, mindkettő csak a tűzgyújtásra jó, olvasni nem szabad))))))))))))
papa.49
@Horizont: Nálunk a blikk a nyerő mert Anya azt veszi meg,én meg nem olvasom, nekem többet ér itt köztetek értesülni a történésekről, és mindjárt olvashatok hozzá jó hozzászólásokat is, és még egy, ha többen mondjuk ugyanazt egyszer talán már el is indul valami ebben a ,,bénakacsa,, országban...
papa.49
@Horizont: Régebben még volt hogy belelapoztam ma már távol tartom magamtól, van anélkül is elég bajom, hogy felhúzzam magam a sületlenségeiken, vagy éppen a színtiszta hazugságaikon, arról már nem is beszélve, írnak valami sztorit, aztán mire az újság ideér már meg is van cáfolva...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.