Brutális szexuális erőszak miatt van sokkban Alsó-Szászország fővárosa, Hannover. A német nagyvárosban egy 25 éves diáklányt becstelenített meg egy 37 esztendős menekült, és közben azt üvöltötte: Insallah, azaz „Allah így akarja!”.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@verum: máris van, a birka-menetelők Orbán úgy akarját üvöltözve követnek el erőszakot a normális világon! =))
Mobil123
Még hogy babusgatni kell őket?! Visszatoloncolni őket ahonnan jöttek. Qrva rossz vége lesz ennek.
Eriksson
Egy ideje más hír sincs a médiában, csak nemi erőszak, gyermekek, nők alázása, mintha a menekültek semmi más bűncselekményt nem követnének el, csak amit a testi vágyaik követelnek. Egyrészt ez a viselkedés tőlünk nem váratlan, mivel pár nélküli erős, egészséges fiatalemberek a menekültek zöme. Másrészt, ha sokat emlegetik ezeket a cselekményeket egy idő után az emberek fel se kapják a fejüket, vagy ha igen, csak úgy, hogy ez már unalmas. Mert amit sokszor hallunk, azt már elengedjük a fülünk mellett, ha csak azt látjuk, előbb-utóbb immunisak leszünk minden erőszakra.
Szóval hadd szokja az európai paraszt, hogy ezek a nemi cselekmények teljesen normális dolgok lettek, s arra ne is gondoljon, hogy ezen kívül van még garázdaság, rablás, gyilkosság, terrorista támadások.
A nők meg majd kiheverik. :(((((((
Feraj49
Levágni a farkát,mert Allah így akarta ! Aztán a börtönben kapja meg a neki megjáró "ellátást" a többi rabtól.
Szókrakész
A bolsevikok is ezt tették a Szovjetunióban.
Lenin, Trockij megnyitotta a börtönöket, hagy szóljon a káosz, mehet a rablás, mehet a fosztogatás, destabilizálás.
Cél?
Lerabolni az oroszok privát vagyonát, aranyát.
Az oroszoktól elrabolt arany volt az, amit aztán a II. VH idején a zsidóktól a németek elraboltak.
Tehát az nem is zsidó, hanem orosz arany volt.
Utána.
Az ország, az új rendszer mutasson erőt, megfékezi és ő a "faszagyerek".
Most nem tehetnék meg egyszerre az EU-ban, mert az már túl feltünő lenne, így behozták a migránsokat, és kvótákkal szét akarják teríteni.
De nem jött be, mert a kelet nem akarja.
dr. prédikátor
Szeretném egyszer megkérdezni a migráncstól :Hogyha én az ő hazájában is igy viselkednék mint ők, nőket erőszakolnák ,gyereket molesztálnák vagy épp a koránt gyaláznám, disznóhúst ennk, vajon mit szólnának hozzá???bizonyára a fejemet vennék!!!de kérdem : ha nem tetszik nekik Európa és az itteni értékrend , miért nem húznak el???Miért nem védik meg a hazájukat fegyverrel???megmondom. :mert egy gyáva szar nemzet fiai!!!Nincs bennük annyi önbecsület se hogy kiálljanak és harcoljanak a hazájukért!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.