Aki elhanyagolja magát egy párkapcsolatban, az méltatlanná válik arra, hogy szeressék – így Bochkor Gábor a Music FM-en. Van, aki szerint nem szabad ilyen szavakkal illetni hölgyeket, sokan ettől lesznek lelki betegek.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
A férfiak megnézik a nők fenekét és azt gondolják: "Húúúúúú, micsoda segg!" A nők is ezt gondolják, de közben a pasi arcába néznek!

Bocs az igazi férfiaktól!Ők kivételek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Január
Bocsi azt hiszi, hogy most nagyot mondott, s feltalálta a meleg vizet. Neki a csontkollekció tetszik, van akinek a telt nők, mert van rajtuk van mit fogni.
Ettől még nem koszosak, büdösek, mert ő a teltséggel ezeket a szavakat társítja. Sőt nagyon is vigyáznak a testi higiéniára. Aki nem az soványan sem vigyázna rá.
Mindenki olyan társat választ magának, olyanhoz hűséges, akit szeret. Nem minden a külső. Elég baj az, ha Bocsi megmaradt a külső prioritásánál.
Január
@Január: Lehet, hogy Bocsi csak provokál, ezzel is növelve a hallgatottságot.
1magyar
Nekem meg az ilyen öregcsont pasi nem kellene, mint ő. Csodálom a Várkonyi mit eszik" benne?
De vannak ilyen férfiak akik csak csontra vágynak, ezt elfogadom, de az agya is csak csont.
zöldszem
A férfiak megnézik a nők fenekét és azt gondolják: "Húúúúúú, micsoda segg!" A nők is ezt gondolják, de közben a pasi arcába néznek!

Bocs az igazi férfiaktól!Ők kivételek!
leszúrt rittberger
Lelki betegek? Miért nem akkor lesznek lelki betegek, amikor zabálnak és nem mozognak, csak fekszenek, és az a napi programjuk, hogy ők depressziósak és "lelki betegek"?

Az elhízás maga a betegség. Pont. Ha az elhízott valagad szóvá teszik és ettől szarul érzed magad, az már egy szövődménye annak, hogy lusta vagy tenni a valódi probléma ellen, ezért inkább megsértődsz a világra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.