34 év után ismét Oscar-díjat kapott egy magyar film: a Saul fia. A Saul fia kapta a legjobb idegen nyelvű filmnek járó Oscar-díjat helyi idő szerint vasárnap Los Angelesben, Nemes Jeles László rendező munkája 1982 óta az első magyar alkotás, amely elnyerte az amerikai filmakadémia elismerését.

Forrás: cultura.hu
Feltöltő: pro
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
En is gratulalok, bar nagyon sok ambivalens erzest es velemenyt valtott ki bennem es a kornyezetemben is, de jonehany otthoni ismerosomnel is, meg egy olyan ausztral filmkritikus holgynel is, aki 30 eve van a palyajan, de meg sohasem ment ki vetites kozben a nezoterrol. A Saul fianal megtette...

Tehat congrat a magyaroknak, de magassagos Istenem, hol van mar vajnaandras es az o lerazhatatlan oldalbordajanak a szelfije a nyertesekkel, az Oscarral, orban viktorral, meg ugy egyaltalan: hat meg egy icipici megjegyzese sincs az otthon kormuket rago magyaroknak???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.