Nemes Jeles László, Oscar-díjas rendező cáfolta a Blikk közlését, hogy Párizsban marad: évek óta Budapesten él, és ezen egyelőre biztos nem változtat – írja a HVG.hu.

A BLIKK.hu-n megjelent információt cáfolta Nemes Jeles László kommunikációs stábja. Nincs arról szó, hogy nem költözne haza Budapestre, mert évek óta a magyar fővárosban él, ráadásul a következő filmjét is itthon forgatja.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hagyjak bekeben dolgozni ezt a fiatalembert, csinalt egy nagy dolgot, megprobalja a kovetkezot, ilyen blikk-fele bulvarlap meg a tobbi ne talaljon ki baromsagokat, talaljanak mas temat ...(igaz, nem tudnak, mert sotetek).
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
@Horizont: Miért nevezed "baromkának"??? elég nagy már a baromhoz is!!!
silber13
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
preparátor
Nem láttam a filmet és nem is fogom megnézni! Többet ér a nyugalmam, mint valami ponyvával rongáljam!
silber13
@preparátor: Ponyvával?? A nézőknek más a véleményük! Neked a csúti dilis kaparmányai valók, meg esetleg a Dörmögő Dömötör! Ez illik a silány szellemi színvonaladhoz. Persze mindez csak akkor, ha tudsz folyékonyan magyarul olvasni
preparátor
@silber13: A népszerűsége a diákok között is tényleg hatalmas. A diákoknak feldobták a labdát, hogy moziba mennek inkább, vagy matek órára. Népszerű lett a film azonnal!
Így zajlott a tüntetés is. Otthon maradtok és játszotok, plázáztok, vagy jöttök iskolába? Láss csodát, olyan együtt érzőek lettek a tanárokkal, hogy otthon maradtak!
mariaberta
Ez aztán a remek.Az egyik azt írja, nem költözik haza Párisból. a másik, hogy Budapesten marad. Melyik az igaz hír? Na ennyit az újságírásról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.