Andy Vajna, a TV2 tulajdonosa a Borsnak nyilatkozott; közvetlenül azelőtt, hogy szunyókált volna egy keveset – egy nyilvános rendezvény közepén.

Vajna szerint Timike nem lesz bemondó a TV2-n

A kormánybiztos és neje egy Kárász Róbert nevéhez fűződő, jótékony célra összegyűlt pénzből finanszírozott kávézó megnyitóján vett részt, ahol fogyatékkal élők jutnak munkalehetőséghez. Andy Vajna számára azonban túl hosszúnak bizonyult a köszöntőbeszéd, ugyanis a lapban megjelent fotók tanúsága szerint elaludt a beszéd közben.

A kínos közjáték előtt azért Vajna a bulvárlap kérdéseire is válaszolt, amik leginkább a TV2 személyi változásait, és ezekben Vajna Timi szerepét firtatták.

“A TV2 átalakítását még csak most kezdtük el, sok műsorötletünk van, ennek eredménye az év második fe­lében lesz majd látható. Jelen pillanatban nincs olyan, akit szeretnénk még a csatornához csábítani. A feleségem jelenleg a vállalkozásaira koncentrál, és nem tudok arról, hogy televíziós ambíciói lennének. TV2-nél ilyen kérdésekben egyébként is a csatorna menedzsmentje dönt, nem a tulajdonos”

– mondta el az álmos Vajna.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Teleszájjal nem is lehet beszélni!-:)))
magyarbakancs
Már azt hitük maga mondja be az unalmast.
zöldszem
Teleszájjal nem is lehet beszélni!-:)))
papa.49
Dehogy bemondó, ő IGAZGATÓ lesz igaz hogy hóthülye hozzá, viszont ápolja a tulajdonosi ,,bőrdíszművet,, és ez a lényeg))))))))))))))
justhpeter
Nem bemondó lesz Timike, ő lesz maga a műsor.
papa.49
@justhpeter: Ne riogas bennünket ilyen szar műsorral))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.