Hétfőn írtuk, hogy Andy Vajna filmügyi kormánybiztost a Nyugati Fény olvasója kapta lencsevégre London előkelő Mayfair városrészében, egy Bentley autószalonban. A blog informátora szerint Habony Árpáddal ketten voltak és már a papírmunkát végezték a vásárláshoz.

Andy Vajna csak nézelődött a Bentley autószalonban?

Andy Vajna sajtósa szerint viszont nem vásárolt a kormánybiztos autót Londonban, új autó vásárlását sem tervezi, az üzletbe nézelődni tért be. "Bár a cikk forrásmegjelelöléssel jelent meg, de annak tartalmát ellenőrzés nélkül közölték, kérem, hogy a megjelenteket ennek megfelelően azonnal javítsák, távolítsák el." – olvashattuk az e-mailben.

(Nem tudtuk feloldani az "azonnal javítsák, távolítsák el" kérést, hogy a vessző a két felszólítás között mit jelöl, mert ha vagy-ot az érthető, de ha és-t azzal nem tudunk mit kezdeni, ezért új cikkben emlékeztünk meg az esetről.)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@RonaGyuri: Vagy vajna Telatyus ki akarta probalni a Bentley-t hogy milyet tudna szunyokalni a hatso ulesen? Bar az ingyen WC-s otleted mindent visz!...:o)))
RonaGyuri
@karma1: ebben a szunyókálásban is lehet valami, bár az igazat megvallva, csak kinti szunyókálásról van kép. Azonban abban is van némi ráció. Hisz könnyen lehet, hogy megszokta: míg az akció tart ő az ágy melletti fotelben szunyókál! =))
Tádé
Londonból van közvetlen repülőjárat Mexikóba?
Remélem odatartanak.
L.Lajcsiék már várják őket.
wpym
Nem az a gond ebben az esetben sem, hogy ilyen színvonalon él, hanem az, hogy a többi ember nem.
Persze lehet erre azt mondani, hogy megdolgozott érte, de az igazság az, hogy ez hazug és meglehetősen cinikus általánosítás (nagyon finoman fogalmazva!).
huKKK
Jájmó, há minek báncsátok üket?
Nállunk á fálubá má mindenki rojcéval, meg bentlivel járkál slozira csáje.
Ne sájnájjátok tülük, he.
Irigy kutyák vágytok?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.