A Blikk megtalálta a teljes titokban elutazó Lagzi Lajcsit Mexikóban, egy luxusszállodában. A mulatós zenész elárulta, hogy bár van visszafele repülőjegyük, még korántsem biztos, hogy hazajön.

Nem biztos, hogy hazajön Mexikóból Lagzi Lajcsi

Van visszafelé repülőjegyem, és természetesen a családomnak is, igaz, legfőképpen azért, mert így olcsóbb volt a vásárláskor. De nagyon jó itt nekünk, és ahol az embernek jó, ott szívesen marad. El fogjuk dönteni

- mondta Lajcsi, aki azt is elárulta, hogy jelentkezett már vevő a boldogasszonypusztai birtokára.

Több jelentkező is van, hála a médiának még Ausztráliában is olvasták, hogy elakarom adni az ingatlanomat. Éppen onnan hívott fel egy komoly érdeklődő hölgy, lehet, hogy végül az övé lesz.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Igen, nem veletlenul utazott titokban, es oda, ahova...Nem hibaztatom, es nagy szerencseje van, mert ott a szakmajaban nagyon jol meg fogja talalni a szamitasat... A zene nem ismer hatarokat, nyelveket, mert a zene mindenkie
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bercifiu
Lajoskám! maradj, s fújjad nekik, ha már itthon eláztattak.
Yoda69
Nem te leszel az elso migrans, Lajcsi, aki elhagyja a hazajat, de nem is az utolso. A helyedben en se jonnek vissza.
Happy New Life!
Qqberci
@Január: Miután évek alatt sem tudtak ténylegesen semmit rábizonyítani, Ártunk és Qrmányunk úgy gondolta, akkor jönnek ki a legjobban az egészből, ha hagyják eltűnni...
anima
A szépség és a szörnyeteg

A gyökerekkel az a baj, hogy nem tudják értékelni igazából, amiért annyit loptak, csaltak, hazudtak, netán raboltak, öltek.

Egy gonosz embernek a szépség semmit nem jelent.
Persze rá is hat valamennyire - mert ami szép, az szép, és ez még a lelketlen embert is megérinti valamennyire -, de ez a fajta nem a szépséget keresi, nem a szépségtől érzi jól magát igazán, hanem a maga szörnyetegségében.
A maga által teremtett beteg világában.
Mindenki - bármekkora tehetséggel, titulussal is rendelkezzék -, ha felette valónak érzi magát másokon, az egyfajta istenkomplexust rejt.
Ők úgy érzik, rájuk más szabályok vonatkoznak, sőt, rájuk nem is vonatkoznak szabályok.
Ez mindenképpen beteges.
Ezek a maguktól elszállt senkik, valójában kezelésre szoruló elmebeteg emberek.

(Ezt általánosságban írtam, és nem konkrét személyre gondoltam - bár egy konkrét személy váltotta ki belőlem a késztetést, hogy általánosságban konkrét személyekről írjak.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.