A Budaörsi Járásbíróság zár alá vételt rendelt el az ingatlanok egy részére Galambos Lajos és társai ügyében.

Zárolják Lagzi Lajcsi ingatlanjait

Gyimesi Kinga, a Budapest Környéki Törvényszék sajtótitkára pénteken az MTI-hez eljuttatott közleményében tudatta, hogy a Budaörsi Járásbíróságon zár alá vétel elrendelése miatt indult nyomozási bírói eljárás G. L. és társai ellen. A Budaörsi Járási Ügyészség a gyanúsított ingatlanának zár alá vételét indítványozta vagyonelkobzás és pénzbírság biztosítása érdekében.

A Budaörsi Járásbíróság keddi végzésében az ingatlanok egy részére rendelt el zár alá vételt, más tekintetben az ügyészség zár alá vételi indítványát elutasította – tette hozzá a sajtótitkár.

A Budaörsi Járásbíróság tavaly szeptember 24-én rendelte el a zenész és két társa előzetes letartóztatását, akiket vesztegetés és lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt vett őrizetbe a rendőrség. Az ügy egyik gyanúsítottjának előzetes letartóztatását még tavaly október 2-án megszüntette a törvényszék, amely idén január 22-én döntött úgy, hogy nem hosszabbítja meg Galambos Lajos és egyik társa előzetes letartóztatását, arra hivatkozva, hogy már nem kell tartani a bizonyítás meghiúsításától és a bűnismétléstől. A bíróság hozzátette, hogy az előzetes letartóztatás általános oka fennáll, de a kényszerintézkedés elrendelésének és meghosszabbításának alapját képező különös okai már nem.

Az ügyészség korábban azt közölte, hogy a gyanú szerint egy mocsai lakóházban és egy tatai apartmanparkban éveken át méretlenül vételezték az áramot, a vizet és a gázt, majd megvesztegették az ellenőröket.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Ha valóban bűnös akkor nem értem, hogy miért nem vették el tőle az útlevelet . Ha valóban bűnös akkor miért tettek eddig semmit a lopás ellen? Ha valóban bűnös akkor miért nem zárolták eddig a vagyonát (ha nem fizette meg eddig az állítólagos kárt) ?
Viszont lenne egy fontosabb kérdés: Pl. a Questor és a többi rablóknak miért nem zárolták a vagyonukat?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Grafix69
@papa.49: Ja ebben az országban mindenki gyűjtögetett szorgosan dolgozott aztán olyan érdekes módon kinőttek a bazira becsületes milliárdosok , gratulálok mindegyiknek ,meg legfőképpen azért mert sikerült 25 év alatt 5 millió embert totál tacsra vágni.
Grafix69
@Szókrakész: Jól van na értem én , :))) de hát akkor is honnan a bánatos p...csábol van ennek ennyi pénze me ha eladta a bazi sok kazettát akkor sem értem.
Szókrakész
@Grafix69: Spórolós típus volt.
Hosszú évekig a cipője mellett járt, nehogy elkopjon, nem evett, nem ivott, nem...
papa.49
@Grafix69: Tudod akik a tűz mellett ültek, meg jó barátok voltak, de hogy a trombitás Lajcsi, miből lett milliárdos azt nem tudom...
Grafix69
De tényleg az agyam eldobom . Aszonnya az ügyészség ,lopott meg tanuk vannak meg ujujuj na be kóterolják ,na jóvan akkor ott meg megírja a börtön ablakába soha nem süt be a nap című világ számot. Ja meg az volt a legjobb mikor mondta , a drága felesége is olyan beteg ,meg a gyerekeket ki viszi iskolába , hát nem tudom ,én láttam a kölköket akkorák már ,hogy ha egy háztartásban volnék velük attól kellene tartanom ,hogy megesznek reggelire. Ja meg olyan sukár csávó lett ott a börtönbe , egész életében problémája volt a diétával hát ez legalább be jött. Persze a hab a tortán a rendőrök voltak akik amit tudtak akkor már nem tudták amikor tudni kellett volna. Tiszta Brasil szappan opera . Mexikóban meg mindenki rendbe jött, asszony is meggyógyult gyerekek sem tévedtek el a nagyvárosban nem úgy mint ide haza ahova még a dadus kísérte őket iskolába. Az újságok na az is szép az egyik elmennek Lajcsiék a másik nem mennek el a harmadik meg ,eladják Nedőrlendet :))) Eddig semmi reakcióm nem volt ha láttam a tv -ben . Most meg komolyan be kő fosni minden nap a sok eszelős baromságtól. Tolvaj volt mint a többi csak az a baj nem a hóhért akasztják. Képzelheted mi lehet ott a többi okosnál akik még nem buktak bele?
kukac50
Farkas Flórián ügye mikor jut ebbe a fázisba? Ott több pénzről beszélünk,az nem fontos a Fidesznek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.