Törőcsik Mari enyhén bepöccent, amikor megtudta, hogy Kárász Róbert is repült a Tv2-től – írja a Borsonline.

– Képesek voltak őt is tönkre­tenni? Ez szégyen és gyalázat, ez olyan, mintha engem kirúgtak volna a Nemzetiből. Fel fogom hívni Andy Vajnát!

Pénteken Kárász Róbert egy rövid facebookos posztban hozta követői tudtára, hogy ő sem tagja már a kormányzati propagandamédiummá züllesztett csatorna szerkesztőségének.

Törőcsik Mari: Fel fogom hívni Andy Vajnát!

Fotó: Bors/Fejér Bálint

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Kedves Mari néne 1 szaros csokor virágért ezt mégsem kellett volna...Kárásztól értékesebb emberek mellett sem állt ki, akkor ezért miért?
Csalódtam.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zöldszem
Elgondolkodtató! Számomra kicsit rémisztő is! Valahogy az úgy utált régi rendszert idézi. Akkor is így volt, valaki leszólt/felszólt, valakinek az érdekében. Valaki ellen... Ha nem is volt szakmailag alkalmas, de volt sógor koma jó barát...
Nem pont ehhez a cikkhez, de! Ez a takonygerincű Vajna '56-ban az akkori rendszer elől menekült, ma 60 évre rá azt a rendszert segíti újra alakítani.Orbán ami ellen fellázadt (ma már kétséges az őszintesége)azt vezeti be újra. Rohadt álszent görény!! Hát 89-ben, szakállasan, hosszú hajjal, még ő volt a liberalizmus mintapéldánya!!!A csuhásokon élcelődött!! Mióta Európában rájöttek mekkora szarházi szélhámos, azóta nagy kelet imádó ortodox bölcs lett! Hazug minidiktátor!
nezelodo
Nem kell túlspilázni, Maris asszonynak csak parókára van szüksége, azért akar szakemberhez fordulni. De vigyázzon, a parókapróbán ne viseljen se fülbevalót, se nyakláncot, és jobb ha a karkötőjét, és a gyűrűit is otthon hagyja.
Kutyuska
@zöldszem: Nem gondolom, hogy Orbánnak valaha is voltak elvei. Mindig olyan pártállásúnak vallotta magát, ami az érdekeit szolgálta.
Valójában ő egy tipikus akarnok, aki ráadásul elvtelen és gerinctelen.
zöldszem
@Kutyuska: Valahogy így?
Azokkal spanolsz akiket régen szidtál!! Oda nyalsz ahova az érdek diktál...
Omarion Nebula
Mári néni sose volt egy nagy színésznő..
Szóval kirakhatják a Nemzetiből... :D

Mi ez a kivagyiság? Majd én felhívom!!! Ugyan már...

Pedig Vajna egy meztelen csiga, de nem kéne Márikának játszani az eszét..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.