"Bosznia és Hercegovina tévéje, megjöttem" – így vezette fel szelfijét facebookos oldalán a TV2 egykori műsorvezetője. Lehet, hogy a Mokka egyik legnépszerűbb arca délebbre teszi át székhelyét?

Vujity Tvrtko új állást talált?

Tvrtko nem először pedzegeti, hogy a Balkánon nézett új állás után. Három hete ezt üzente követőinek:

Miért ne lehetnék tévés Boszniában?! Szarajevó, Szerelmem, mit szólsz?

A Mokka műsorvezetőjét február 26-án azonnali hatállyal rúgta ki a csatorna vezetősége, köszönhetően többek között Berki Krisztiánnak is. Illetve egy vele készített interjúnak, amelyben Tvrtko nem rejtette véka alá, hogy mi a véleménye a szerinte teljesítmény nélküli celebről, és a beszélgetés közben beszólogatott a TV2 másik arcának.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Drukkolok ennek a pécsi gyereknek, ismerem a felmenőit.
verőce21
Drukkolok ennek a pécsi gyereknek, ismerem a felmenőit.
Mézike
Mi lesz ebben az országban ha minden értelmes ember aki teheti elmegy?
Lackó50
@Mézike: Vujity Tvrtko nyilatkozta: "Amikor már kirúgtad az utolsó embert, amikor megaláztad mindazokat, akik a várat hosszú idő alatt, rengeteg munkával felépítették, akkor egyszer csak teljesen egyedül maradsz majd és rá fogsz döbbenni: a múlt pénzzel és hatalommal nem megvehető, te pedig soha nem leszel TV2-s. Bármi áll is a névjegykártyádon… te, soha!" Ha a "TV2-t" behelyettesíted a "magyar" szóval, akkor el lehet küldeni az üzenetet Orbán diktátor úrnak. Majd ő megbízza a Mészáros urat, hogy süssön neki minden nap friss kenyeret és fejje meg a teheneket, mert friss tej is kell az asztalra és Mészáros úr mindenhez ért, majd ő eltartja a diktátor urat (ha már csak ők maradnak az országban.)
kukac50
Valamelyik politikusnak fáj a foga az állampusztai börtön használatában levő földekre.
Ezért át akarják telepíteni Kiskunhalasra arabokat, a menekültek helyett sunyiba megcserélik Őket. Arra nem gondolnak,hogy most önfenntartók földet művelnek disznót hizlalnak, birkát tartanak, modern épületek vannak.
Ha áttelepítik Őket akkor az adófizetők fogják őket eltartani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.