A jegybank felfüggesztette kedden a Norbi Update Nyrt. részvényeinek tőzsdei kereskedését a tájékoztatási kötelezettségre vonatkozó jogszabályi előírások megsértése miatt – közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) kedden.

Az MNB előző nap 1 millió forint felügyeleti bírságot szabott ki a cégre, szintén a nem megfelelő kommunikációs gyakorlata miatt.

A jegybank megállapította, hogy a Norbi Update – a társaság érdekkörében felmerült – technikai okokból átmenetileg képtelen az MNB által működtetett hivatalos közzétételi hely használatára. A jogsértő állapot megszüntetéséig a jegybank felfüggesztette a cég részvényeinek tőzsdei forgalmazását.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Jönnek a sallerok, sóher tartsd a képed)))))))))))
sentinel216
Komoly pénzemberek nem nagyon tűrik köreikben a nagy mellényű, bukott rendőrt.
nemkati
Elnézést a képzettlenségemért, de mit jelent az, hogy "technikai okokból átmenetileg képtelen az MNB által működtetett hivatalos közzétételi hely használatáraaaaa"?
papa.49
@nemkati: Magyarul ,,amíg nem fizeti a bírságot, nem működik a közzétételi hely,, egyszerűbben addig nincs kereskedés, oszt. jónapot!!!
nemkati
@papa.49: Köszi. Mostmár csak azt tudnám, hogy mit kell neki közzétenni a közzétételi helyen. De már eddig is többet foglalkoztam ezzel a hírrel, mint amennyit megér.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.