Kitti alig múlt két éves, de már egyedül megy a porszívóért,  beledugja az orrszívóját és leszívja magának az orrát. Akiknek vannak gyermekeik tudják, hogy mekkora akaraterő kell egy két éves gyermeknek ahhoz, hogy ezt a műveletet végrehatjsa - tudta meg a Nők Lapja.

A kislánynak azonban vak az édesapja, ezért sok esetben neki önállóbbnak kell lennie, hasonló korú társainál. Jogosan merül fel mindenkiben a kérdés: vajon hol van az anyuka.

Egyedül neveli kislányát a vak apuka

Szívszorító, amikor egy család szétbomlik, pláne egy ilyen különleges helyzetben. Demeter Viktor öt év házasság után vált el (egyébként látó) feleségétől, és úgy egyeztek meg, hogy kislányuk a férfival marad. „Nekem valahogy több türelmem volt hozzá” – mesélte a férfi a Nők Lapjának. Így Kitti anyukája az, aki a láthatási jogot gyakorolja: a kislány kéthetente egy hétvégét tölt nála.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Nem fűzök más kommentárt, csak egyet.
A feleséget nem jellemzem, de szerintem a fizetése nagy részét le kellene vonni, hogy az apa és a kislány kaphasson segítséget az apa és a gyerek ellátásában.
És az önkormányzatnak is segítenie kellene, még akkor is, ha nem focistáról van szó.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csa-csa
@verum: persze! de biztos másban is ügyes a kislány! egyébként szívből sajnálom az apját, hogy egyedül hagyták. Sőt! le a kalappal, hogy igyekszik minden tőle telhetőt megtenni a gyerekért.
verum
@csa-csa: - akkor tudhatod, hogy milyen nehéz egy ilyen korú gyereknek kitisztítani az orrát. Pedig ez sok betegség, pl. az arcüreggyulladás kialakulásához vezet. Kapásból nem is tudnék olyant, ami ennek a kicsi lánynak a lelki erejét jobban bizonyítaná.
Gusztustalan igen, de nem egy szülőnek!
csa-csa
@verum: hát tudok nem egy nem két szülőről, akik természetesen megcsinálják, de közben öklendeznek. gyereke, vagy nem, nem minden szülő bírja egyformán gyomorral,
verum
@csa-csa: - és a pelenkázást bébiszitter végzi?
namihami
AZ ""édesanyát"" pedig innen és ezúton is csókoltatom.
Remélem, hogy a kislány, ha betölti a 18 évet, még a nevét is kihúzatja az irataiból.
""Nekem valahogy több türelmem...""--az APA előtt le a kalappal.
nyanya001
Sok erőt és egészséget, sok örömöt kívánok mindkettőjüknek !
A látó anyát inkább nem szeretném jellemezni ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.