Hosszasan beszélt Lagzi Lajcsi a Music FM ma reggeli műsorában. A közműlopási ügyével küzdő trombitás maga kért megszólalási lehetőséget a rádiótól, mert elmondása szerint az utóbbi napokban folyamatosan fenyegetik, zsarolják, titokzatos telefonálók hívogatják "jótanácsokkal".

Lajcsinál akkor telt be a pohár, amikor tegnap egy "erős politikai- és gazdasági kapcsolatokkal rendelkező médiatanácsadó" azzal kereste meg, hogy "vigyázzon a tervezett könyvével, nehogy valami további baja legyen".

Szervusz, itt a Dáridó, a kedvünk mindig jó

Ezt fenyegetésként értékelte, ennek kapcsán fordult most a nyilvánossághoz. Több tízpercen át tartó nyilatkozatában konkrétumok nélkül arról beszélt, valakiknek kényelmetlen lehet az életrajzi naplója, ezért "vermet ásott" neki.

Megzsarolhatták Lagzi Lajcsit?

Szerinte az ellene folyó eljáráshoz köze lehet a Dáridónak is, aminek jogát többször szerették volna már elperelni tőle. Ő azonban anno olyan szerződést kötött a produkcióra, ami a műsorszámok későbbi ismétlését sem engedi meg – homályosan utalt rá, "ez is sértheti valakinek az érdekeit".

Lajcsi beszámolt arról is, hogy a letartózátatása előtt pár nappal beszélt vele valaki, aki megfenyegette, figyelmeztette, "hamarosan be fogják vinni". A mulatós ezen akkor jót nevetett; nem sokkal később előzetesben találta magát.

Ajánlatott tettek neki

Ezután szóba került, hogy "karácsony napján meglátogattak" a börtönben a hatóság "nagyon komoly emberei", akik ajánlatot tettek neki. Műsorvezetői kérdésre elmondta, az ajánlat az áram- és gázlopási ügyével nem függött össze, de ha "azt a valamit megteszi", elegendték volna.

Bochkor Gábor újabb felvetésére, miszerint most tudna-e olyat cselekedni, ami miatt azonnal felmentenék, azt monda:

Tudnék. Erre tettek ajánlatot karácsony napján.

– fejtette ki Lajcsi, aki állítólag szabadulása óta is folyamatosan kap fenyegetéseket, "milliós ajánlatokat" ügyével kapcsolatban.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

krumpli
Neveket, ne csak vagdalkozz ! B@zdmeg ! Már nagyon unjuk a témát. Minden nap címlap, röhej...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
magyarbakancs
Igazi spíler vagy Lajcsi.
Legjobb védekezés a támadás.
krumpli
Neveket, ne csak vagdalkozz ! B@zdmeg ! Már nagyon unjuk a témát. Minden nap címlap, röhej...
wagabund
ez csak szerepzavar Galambosnál. ...azt akartam írni, hogy a hatalom nem vállalná a kiröhögés szégyenét, ha kamu lenne az az áramlopás...tehát várjuk meg az ítéletet...
...de...amióta kiderült hogy a 200milliárdot sikító questoros Tarsoly elleni vád alkalmatlan a tárgyalásra a bíró szerint, és Tarsoly akár meg is úszhatja, azóta Galmbosnál is letséges a tévedés...

...abból pedig nagy röhögés lesz...
Mangu
Még elég sokáig "húsos" csont lesz a médiának Lajcsi a másokon csámcsogni szeretőknek.
Manhattan
Valahogy, mintha Fásyra célozgatna. De ezt az aljasságot nem hiszem el Ádámról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.