Megdöbbentő dolgokat mondott Dudással kapcsolatban a birkózó: szerinte mindenki doppingol – írja Bors.

Bárdosi Sándor a Mokkában vendégeskedett Tiszeker Ágnessel, a Magyar Antidopping Csoport vezetőjével együtt, és teljesen kikelt magából, amikor szóba került, mit találtak Dudás Miklós szervezetében. Bárdosi úgy véli, ma már mindenki tiltott szereket használ.

Minden sportoló doppingol? – Bárdosi így gondolja

– Ne legyenek illúzióik az embereknek! Szerintem mindenki doppingol. Nem egyszerű dolog ez. Olyan gyógyszerek is vannak a tiltólistán, amelyeknek nagy része patikában, vény nélkül megvásárolható. És, ha kettőnél többet veszel be, jönnek és elvisznek – mondta Bárdosi, majd így folytatta: – Azt mondják meg, hogyan lehet tíz aranyérmet nyerni egy olimpián? Mert ügyes? Az ő mintáját miért nem nézik meg? – kelt ki magából Bárdosi.

 A volt sportoló, ma már edző szerint az lenne a doppingolásra a megoldás, ha szabad utat adnának mindenkinek – olvasható az újságban.

– Ha valaki csal, akkor mindenki csalhasson! Ugyanakkor nem mindenkit fognak el. Valaki csal, más meg készül, hihetetlen melója van benne. Kell az ellenőrzés, csak túlzott, mert szinte már minden rajta van a listán – vélekdett, majd Demcsák feltette neki a kérdést, hogy véleménye szerint az lenne-e a megoldás, hogy hadd csaljon mindenki. Bárdosi erre igennel felelt.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KisGenyo
Ez pedig a jövőben fokozottan igaz lesz, mivel egyre több lesz a tiltott szer és módszer. Az élen pedig azok maradnak, akik olyan szereket és módszereket használnak, amik még nem tiltottak.
A "tiszta" sportoló a közelébe sem jut a világversenyeknek...
levarosbukta
Én hiszek neki! Az emberi teljesítőképesség határa véges, és azt már régen átlépték a profi sportolók. Ez pedig nem megy másképp csak serkentőszerekkel. Engem már nagyon régen nem hoz lázba semmilyen sporteredmény, kivéve a teljesen amatőr és kedvtelésből sportolók eredményei.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.