Feltehetően egy erős fájdalomcsillapító mellékhatása miatt nem tudott aludni Prince, aki halála előtt 157 órát dolgozott egyhuzamban.

A világhírű énekes szombati temetése után a zenész drogdílere elmondta: a Popherceg 25 éve élt gyógyszereken, drogokon, amelyek nélkül létezni sem tudott – adta hírül a Nol.hu.

Prince halálához kezelőorvosa is hozzájárulhatott

A halála előtt pár nappal Prince egyes források szerint éppen a Percocet fájdalomcsillapító túladagolása miatt volt kórházban – bár sajtósa szerint influenzája miatt kellett akkor azonnali orvosi segítséget kérnie.

A Daily Mail-nek nyilatkozó, Doctor D-ként bemutatkozó kábítószer-kereskedő szerint könnyen lehet, hogy a művészt kezelő orvos is önkéntelenül hozzájárult Prince halálához, amikor erős fájdalomcsillapítókat írt fel neki a csípőproblémái miatt – anélkül, hogy tudta volna, a zenész már egyébként is gyógyszerfüggő.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Kisértetiesen hasonlít a story Michael Jackson halála körülményeire...
desert
@volvós: jaja, és a harmadik bőr után már az is baromi unalmas volt. Meghalt szerencsétlen, eltemették, pont. Nem értem mit kell egy egy ilyen híresség halálán ennyit rugózni.
Törölt felhasználó
miért kell mindig valami orvossal elvitetni a balhét az agyondrogozott sztár miatt. Jackson is gondolom teljesen átlagos, legális szereket kapott. Mondjuk nyilván azért volt megfizetve az orvosuk, hogy legálisan kapják a szétcsinált szervezetükre a nasa szerű szereket. Hogy lehet ilyenkor objektívan dönteni. 20-30 év kemény drogozásból nem fiatalító elixír:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.