Palik Lászlót és két fiát egyelőre külföldön hagyja a képernyőre visszatérő Marsi Anikó. A TV2-n Gönczi Gáborral vezeti a Tényeket – írja a BorsOnline.

Igent mondott Kökény-Szalai Vivien felkérésére Marsi Anikó, az RTL Klub Fókusz című műsorának egykori munkatársa, így ő lesz Gönczi Gábor partnere a TV2 Tények című műsorában.

Marsi Anikó hét év kihagyás után, május 2-án újra kamerák elé ül, annak a Gönczi Gábornak az oldalán, akivel korábban évekig dolgoztak a Fókuszban együtt. Igaz, Gönczi akkor még csak szerkesztő-riporterként kereste a kenyerét. Ami azonban mindenképpen meglepő: Marsi új munkahelye miatt családjának élete nem változik.

Most nem bonyolítjuk meg a család életét, iskolaidő van, úgyhogy Laci és a fiúk otthon maradnak

- mondta a Borsnak Marsi, aki kérdésünkre hozzátette: az otthonuk külföldön van, a nyarakat pedig általában családostul töltik itthon.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Erdekes leosztas lesz: a nemzeti (pocegodor) tv-ben valaki olyan fog magyarkodni, akinek a komplett csaladi elete mashol zajlik... Ugyes...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Erdekes leosztas lesz: a nemzeti (pocegodor) tv-ben valaki olyan fog magyarkodni, akinek a komplett csaladi elete mashol zajlik... Ugyes...
human
Az első műsor szóljon arról, hogy miért kellett titokban viharos gyorsasággal elhagynia az országot Palik Lacinak. Úgy tudom a Hungaroring körül voltak némi problémák.
Manhattan
@human: Akkor váltak számomra hiteltelenné!
eugen4402
Egy kereskedelmi csatornán egy isten létezik: a nézettség.
A legnagyobb érdeklődés mindig az UFO-kat és az ufonautákat kísérte, tehát muszáj volt egy arcot a Marsról importálni. Lehet, hogy kedvet kapunk a tv2-re?
human
@Manhattan: Furcsa, hogy most elkezdenek visszaszállingózni. Andy Vajnát is ideette a fene, amint pénzszagot fogott.
sgyuri2003
Ez jó. Migráns műsorvezetője van, a vajna TV-nek.
Ennyire futja?
Yoda69
Aniko inkabb maradnal a csaladdal. Erre a tevere kar vesztegetni az idodet. Persze tudom, van az a penz... Szerintem nem fogod sokaig birni gyomorral.
pbalage
hmm.. hazaküldte a Palik, hogy "Teccő geci, de mennyé mán lopni"
?
Omarion Nebula
Palik nélkül költözött haza Marsi Anikó...

Majd keres magának Palikat itt helyben... :D
hemami
Ez tényleg elég furcsa. Az anyák a gyerekeikért sok mindent eltűrnek, vállalnak, de elhagyni nem szokták őket, még átmenetileg sem. ( Kivételek persze akadnak, pl. Szécsi Pál anyja, ), de Anikóról ilyesmit nem tételeznék fel . Mégis, valami komoly oka lehet ennek, nem tudom elhinni, hogy pusztán karrier vágyból tenné ezt.
karma1
@hemami: Palik annak idejen "jo elvtars" volt, nagy nyalogep, amugy egy tenyerbemaszo figura - bocs, nekem...

marsi aniko kepes egy ilyen botranyokkal tuzdelt allomashoz igazolni, nevet adni a szennynek, amit masok kutyultak, mikozben a ferje a ket gyerekukkel - nem is nagy gyerekekkel, akiknek az anyjukra igen nagy szuksege van meg - amerikazik? Valami nagyon nem kerek ebben a sztoriban... Mar akkor sem volt, amikor ugy mentek ki csak, hogy nyaralni mennek... Igaz, angol nyelvteruleten megelni egy magyar riporternek eleg nehez es keveseknek sikerul csak. Talan nekik sem jott be? Ki ismeri az ottani tevekenyseguket?En palikrol mindent el tudok kepzelni, meg azt is, hogy "eloretolt helyorseg"
Törölt felhasználó
@karma1: nem ő nemzeti kettős ügynök:)

Amúgy ez sokat elárúl a Marsiról és nyilván ez családi megbeszélés alapja volt szóval Palikról is.
Van egy olyan érzésem, hogy Andy papa már szorzókkal tébbet fizet, mint más a nevekért, hogy legyen 1-2 név is a tévénél. Ettől nekem csak még gázabb, aki 7 év után képes a nevét egy életre begbéjegeztetni.
Jozefina
Ettől nem lesz jobb a TV2. Anikó meg mehet a mars-ba... Én szégyelleném magam az ő helyébe!!! Persze Gönczi-vel együtt!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.