Döbbenetes hírek érkeztek az ATV-ből: a csatorna épületében tegnap munka közben összeesett, majd nem sokkal később a kórházban meghalt Szabó Tibor – írja a Blikk.

Szabó Tibor új munkahelyén, az ATV-nél lett rosszul csütörtökön, megpróbálták újraéleszteni, de a kórházba szállítást követően meghalt. 44 éves volt. A Blikk úgy tudja, a 44 éves fiatalember az esküvőjére készült.

Mint ismert: Szabó Tibor nem akart Juhász Péter karaktergyilkosságában részt venni, ezért mondott fel a TV2-nél. Sikerült elhelyezkednie rövid időn belül, több ajánlatot kapott a kilépése után végül az ATV-nél kezdett el dolgozni riporterként.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Erdemes lenne alaposan megtekinteni a boncolasi jegyzokonyvet... Eleteros, fiatal ferfiak ugy hullanak a korrupcios, mutyis ugyekkel kapcsolatban. mint osszel a legyek...Talan a megfelelo ellenzeki politikusoknak el kene latogatniuk ezzel az uggyel a hagai Fuggetlen Birosaghoz is,. ha egyaltalan ok az illetekesek ilyen maffia-megoldasos ugyekben... Mely reszvetem a csaladjae, fokent a maris ozvegyen maradt menyasszonyae... Remelem, nem hagyjak annyiban ezt az ugyet...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Borda
@darwin: Megfizethető,hogy ne bántsák a szerettemet,de tudom,hogy alapvetően úgy járnak el.
Borda
@36: El is hiszem. Én is majdnem így jártam,de szerencsére megúsztam az agyvérzést. Egy pillanat alatt történt. Végül is történhetett ez is a riporterrel.
darwin
@Borda: Csak remélem,hogy a családom nem gondolkodik majd,hogy felboncolják-e a maradványaimat,ha a legkisebb kétség is felmerül,hogy eltettek láb alól.
Borda
@darwin: Ezt már te tudhatod jobban. Egy halottat már visszahozni nem lehet az életbe és a pénz,hogy esetleg vki hibázott, az engem nem kárpótol. Mindenki elnyeri méltó büntetését. Egyébként van ilyen tapasztalatom családon belült történt,amit írsz, s csak tizenéven át zajló pereskedés volt. Anyagiak,egészség...mind ráment. Én az ő esetükből indulok ki és hidd el,elnyerik a méltó büntetésük a vétkezők. Láttam.
36
@Borda: Bizony. Mindenkit utólér a kiérdemelt büntetés. Testvérem cégével tárgyalt sokat egy ős bolsi, ma 80 év körül van, aki kiprivatizált magának egy üzemrészt. Majd 26 év alatt, addig sáfárkodott, nyammogott, perelt, kombinált, mindíg tette a döglődő hattyút. Szava járása volt a "szívjátok a véremet" Annyira vergődött, annak ellenére, hogy ma is munkásmozgalmi relikviák vannak kint az irodájában, de körülötte mindenki minimálbéren van. Neki több autója is: Maybach Mercedes, gyerekének Ferrari, Porsche stb. De a Mercedes sem védte meg az agyvérzéstől. Most a gyereke hozza viszi. Ki-be ülteti székből, székbe. Egy növény lett belőle. Szóval utólérte a "jutalom". Ja, és mindíg vizsgáltatta magát magánorvossal.
eszegfu
@Borda: Elvileg, aki nem kórházban hal meg, azt boncolniuk kellene... mert a halál okát -- betegségi "előzmények" nélkül -- nem tudják másképpen megállapitani.
Őszintén sajnálom a hozzátartozókat, meg az elhunytat is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.