Szívműtéten esett át tegnap délben Galambos Lajos. Mentő szállította be a Városmarjor utcai szívklinikára, ahol a beavatkozást sikeresen elvégezték – írja a Blikk.

Szívműtéten esett át Galambos Lajos

A zenész a kórházban a lapnak azt mondta, egy szívkatéteres beavatkozásra érkezett. Nem tudja mi okozta a szervi bajt, de alvászavarokkal küzd, szorong, azt mondta, az első panaszai még fogvatartásakor jöttek elő.

A lap szerint nem nyitott szívműtétről volt szó, hanem úgynevezetett endoszkópiás eljárásról. Lagzi Lajcsinak az ütőere meszesedett el, azon kellett javítani, hogy megfelelő legyen a vérellátása.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Jó egészséget kívánok neki, de jó lenne, ha a vele kapcsolatos híreket megritkítanák, mert már vetekszik Győzikével!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
advocat
És ha a biztosítója kifizette? Feltételezem van magánbiztosítása. Is. Akkor nincs várólista. Gondolkozzunk, mielőtt vagdalkozunk.
wagabund
amerikában az ilyen kövér betegnek nem fizeti a teljes ellátást a biztosító, illetve sokkal magasabb a befizetése...

Galambos kövérsége ide vezetett...a sok izgalom...azt nem értem, miért ideges?
36
Furcsa dolog ez. Amíg dutyiban voltak, a felesége volt "halálos tüdőbeteg". Asszonypajtást kiengedték és olyan élettel teli lett, hogy csak.
Megfigyeltem hogy amikor ilyen közéleti szereplőket citálnak bíróság elé, megjelenik a láb, kar gipszelés, de legalább egy járást segítő bot.
Ildiko28
Talán sürgős esetben azonnal kezelik az embert. Én azonban időpontot kértem 2016. április 29-én hasi uh.-ra és 2017. január 4-re kaptam volna!!! Mivel éves szinten járok kötelező kontrollra, köszöntem szépen adják másnak az időpontot! Sajnos ez a magyar egészségügy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.