Budapest - Jól nézze meg, merre indul el, ha a fővárosban van dolga. Demonstráció miatt jelentősen korlátozzák a forgalmat a belvárosban délután.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Aha, ... Es MILYEN DEMONSTRACIOROL VAN SZO??? Csak ezt az egy icipici infot felejtette el a nepek orrara kotni a belugy...

Fosunk, fosunk?...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@karma1: Tudod mit találtam?! A tejtermelők demonstrálnak, vélhetőleg sok tehénnel, mert kevésnek találják az agrártámogatást... akkor meg "lepény" is lesz...
eugen4402
Az egész belváros megbénul..? Tényleg, és kik demonstrálnak? Netán a szabadnapos rendőrök tüntetnek az egyre gyakoribb tüntetések ellen? Vagy fogorvosokból alakult junta akarja átvenni a hatalmat? Titok-fabrikálásban világelsők vagyunk..!!!
karma1
@eugen4402: Baptista fogorvosok... A' la' Moldova...:o))))
Erdekes viszont, hogy az agrarteruletekrol meg senki sem nyilatkozott... Aki valaha is foglalkozott tehennel, es igazan allatbarat, az szepen otthonhagyja a teheneit, alaposan megeteti oket, es nem stresszeli az allatokat, mert egy ilyen ide-oda szallitasban nagyon konnyen el is pusztulhatnak ezek a szegeny joszagok... (Mifelenk 1500-1800 dollarba kerul egy tejelo tehen, ez 300-360 ezer forint...
Ha viszont a gazdak megis kockaztatjak ezt a nagyerteku allatallomanyt, akkor van boven tartalekuk...
eugen4402
@karma1: Ha tényleg a tejtermelők demonstrálnak megint a "termelőeszközeikkel", akkor most hivatkozhatnának az elmúltnyolcévre. Elmondhatnák, hogy ameddig Gyurcsányék idején hitvány műagyag-tehenekkel pakolták tele a fővárost, az Orbán-kormány igazi hús-vér marhákkal szolgálja a dolgozó magyar emberek tehénellátását.
sokanvagyunk
@eugen4402: Szerintem meg csak a szokásos tavaszi állatkihajtás a legelőkre. :)
eugen4402
@sokanvagyunk: Bár úgy legyen! Mi vagyunk elmebetegek, hogy állandóan gyanakszunk... Mert ugye, azt miért nem írta meg az újság, hogy kicsit megkésve a Szent György-napi hagyományokat ápolják a testi (és lelki) pásztorok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.