Néhány hete robbant be a köztudatba a hír, hogy Gáspár Győző igazolt testépítő versenyző lett. Tagsági igazolványát sem volt rest megmutatni, miközben már gőzerővel készült élete első versenyére.

Amit végül meg is nyert! "Bajnok lettem!" – nyilatkozta büszkén a Blikk újságíróinak, és boldogan mesélte, hogy 40 kilótól szabadult meg a verseny kedvéért.

Egy dolgot azonban elfelejtett közölni:

A kategóriában, amit "megnyert", ő volt az egyetlen induló.

A Fitmodell kategória ráadásul igen kevés hangsúlyt fektet a versenyző izomfejlettségére és szárazságára. Ahogy a képen is látható, gyakorlatilag felöltözve kellett színpadra állni.Győzike saját magát verte meg a "testépítő" versenyen – videó

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@wagabund: @silber13: @kakaósbögre: Képzeljétek el ha egyedül indulva is csak 5. lesz, az lett volna igazán hírértékű)))))))))))))))))))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
De cuki, tök komolyan veszi.
Kár, hogy Dunának megy ha egyszer megérti mit gondolnak róla az emberek. Erre mondjuk nem sok esélyt látok...
papa.49
Megy ,,nemzetközi megmérettetésre,, Szlovákiába, egyáltalán beengedik oda a bokszost???
prime777
Ha azt veszem,hogy ez az ember hogyan festett 5 évvel ezelőtt, akkor ez a változás valami hihetetlen amit elért.
Tudva róla,hogy sosem kitartó semmiben,és a könnyebb utat választja mindenben.
Fura volt nekem,hogy azért nem dobta le a zakóját.Akkor lehetett volna látni az igazi változást.
De én emelem a kalapomat előtte,még ha dinka is amúgy. :D
mariaberta
Győzike??? Meddig futtatják még ezt a palit? Bár ahogy most zajlik az élet, az egész család "Sztár" lett. Van a családban aki most főz, van aki száz éve, az sem baj ha a , ha csecsemőből közben bakfis lesz, Gáspárék minden tagja főz. De azért az humoros ebben a vacsora csatában, hogy mintegy 10 éve ugyanazokat a műsorokat mutatják, lassan már kívülről tudjuk. A gyermek aki főzés idején a mama hasában volt,már felnőtt, de mi még mindig csak a terhes mamával főzünk. Szórakoztató nem?
Borsodi
@papa.49: Ha hazánkat ez a mezítlábas cigány gyerek képviseli,ilyen fazonnal mit gondolnak majd rólunk. Mondja már meg neki valaki,hogy mint fitnesz versenyző igen ótvar szegény. Hányni kell attól ami ebben az országban van!
papa.49
@Borsodi: Hát pontosan ez az amit én is kifogásolok, ez a pacák még beszélni se tud magyarul, amúgy meg ne ez a senki képviselje hazánkat bárhol a világon...De nézd meg a tévékben még mindig nyomják a győzikét pont az rtl II. nem tudnak igazán elszakadni ettől a koszos etnikumtól...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.