Minden hiányzást megúsznak a politikusok? Bár már két éve él az a szabály, hogy hiányzások esetén csökkenteni kell a képviselők tiszteletdíját, de eddig egyetlen képviselő illetményéből sem kellett levonni a lógások miatt.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
Hogy csinálod barátom , hogy az alkalmazottaid sosem késnek ? - Kérdem a cégvezetőtől...- Eggyel kevesebb parkoló helyet alakíttattam ki.
bakegya
ARANY WC KEFÉIKKEL MOSSANAK NAPONTA TÖBBSZÖR FOGAT,ÉS ZARÁNDOKOLJANAK VISSZA AZ ORBÁNTEKNŐSSEL EGYSZERRE A NARANCSKÖDÖS PICHÁBA,STOPLIS CIPELLŐKBEN...NAPKELETRE,ÜRES KÉZZEL ,KOPASZON...A BALTÁT NE FELEJTSÉK EL VISSZAVINNI- AZÉRT- AZ ORBÁNBARÁT BANDZSÁNBA !!!
eugen4402
A Házelnök figyelmébe ajánlom, amikor egy srác másodszor késett a munkahelyéről, akkor közöltem vele: ez volt az utolsó, mert ha harmadszor is elkésik, akkor már ne is jöjjön. Nincs vita, nincs magyarázkodás, egy hét múlva megint nem jelent meg kezdésre, csak dél tájban telefonált, hogy majd bejön a munkakönyvéért...Azt hallottam, hogy a Parlament is munkahely...
1magyar
Ez az igazi luxusmunkahely, akkor is rengeteg fizetést kapnak ha hiányoznak és még mellé a sok mutyi lehetőség.
papa.49
3. késés, ill. nem megjelenés után kizárnám a képviselőségből!!!
ila51
Hogy csinálod barátom , hogy az alkalmazottaid sosem késnek ? - Kérdem a cégvezetőtől...- Eggyel kevesebb parkoló helyet alakíttattam ki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.