Körmend – Tömegével vásárolja a lakosság a gázspray-ket Körmend környékén, miután megjött a migránsok első csoportja a helyi befogadóállomásra. Úgy vélik: fő a biztonság.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Fossanak is, ha olyan hulyek, hogy felulnek az orban-medianak. Erdekes, Bicsken nem csinaltak tobb mint 10 ev alatt semmifele balhet, most atkerultek Kormendre, akkor kibujik beloluk a brutal terrorista?

Csak azt lehet terrorizalni es agymosni, aki hagyja magat...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
@eugen4402: Valahogy így: Ott állok a mennyország kapuja előtt, kijön Szt. Péter és pofán verem! :) Azt hiszem nálad a pont! :))
karma1
@eugen4402: Ezt probald meg elmagyarazni annak, aki a Magyar Idoket meg a kurucinfot olvassa...:o)))
eugen4402
@lópicigáspár: Köszönöm, viszont a Te hasonlatod telitalálat, mert pontosan ez a helyzet. Hihetetlen, hogy a népet milyen könnyen meg lehet hülyíteni..!!! Nem akarok ilyeneken lovagolni, hogy mennyire "életszerű" egy ilyen balhé valószínűsége...
eugen4402
@karma1: Inkább elhordom a Gellért-hegyet "a zsebkendőmnek a négy sarkában"...Az se könnyű, de mégsem lehetetlen. Sietnem kell, amíg el nem lopják...:-(((
bakegya
Al -és felcsutkai szentségtartó orbán-teknős majd megvédi a körmendi lányait és asszonyait-szalad a pápához,de inkább a LENGYELEKHEZ ,TÉRDRE ,IMÁRA,VAGY SZÖGESDRÓTRA KŐCCSÖN -é?-meg aztán az a meccs amit már lejátszott a vicctor FBYAY BAKONDI KONDÁJÁVAL-MEGNÉPSZAVAZHATJUK,DE NEM A MIGRIKNEK,HANEM NEKI,NE FÉLJEN,RETTEGJEN...hanem körberöpködhesse a papirost lobogtatva,nem Keletet,hanem NYUGATI SZABADKŐMÍVES BARÁTAIT-KIŰZTE AZ EMBERISÉG TÖBBSÉGÉT helyettük is A PARADICSOMBÓL.
bakegya
@eugen4402: hát jó lesz ha igyekszel,mert ott magasodik a hegy gyomra fölött egy óriásdaru és a LŐRINCNEK ÉPÍTI AZ ÚJABB PALOTÁT,két éve le van zárva mindennépek örömére a kilátóra vezető út.OTT LESZ A LÁNYA JÖVENDŐBELIJÉVEL,PÁLFFYVAL A LEGUTOLSÓ FAZONÚ KASÉLYA!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.