Wels Péter Mátyás lakásán a Blikk információi szerint most is helyszínelnek a rendőrök.

A 46 éves tévés alapító tagja volt a Tényeknek, az egyik legismertebb arc volt a hírműsorban, akit minden nap láthattunk a csatornán. A halála okát egyelőre nem tudni.

A múlt pénteken munkavégzés közben váratlanul rosszul lett, majd nem sokkal később meghalt az ATV csapatához frissen csatlakozott Szabó Tibor, aki a TV2 Tényektől igazolt az ATV-hez.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
@Hellcat: Nekem is az a bajom magammal is, hogy csak "mocskos" gondolataim támadnak, pedig lehet, hogy ezek a sajnálatos esetek mind csak merő véletlenek egybeesése...
Részvétem a hozzátartozóknak.:(((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KERKA
Ezerrel mehet a kinyírás a TV2-nél, ezt stresszet, ami ott folyik, normális gondolkodásu ember nem képes feldolgozni. Amelyik újságíróban van még tisztelet , vagy elhivatottság a szakmája iránt, gondolom nem ezt várta, ami ott zajlik.
Nagyon sajnálom ezeket a fiatal, agilis, munkájukat szerető fiatalembereket, ez már tragédia.
Részvétem a családjuknak. A TV2 marad, de a családapát már nem lehet visszahozni.
36
@karma1: Vajna se teszi a feje alá, a koporsóban, mindazt amit összeherdált. A vagyonnal az asszony jár majd jól. De, ő is ugyanaz a "terminátor", aminek egy igazi cégvezérnek lennie kell. Ha nem nézzük a politikai oldalát a dolognak, Vajna, Hajdú és a többiek, mind a saját területükön megvalósítják, azt amit egy vezetőnek meg kell valósítani:1. Profit, mindíg több és több 2. Terjeszkedés, mindenkinél nagyobbnak kell lenni, nincs megállás 3. Alávágni a konkurenciának és ezzel megsemmisíteni a többieket, árban, humán tőkében, mindíg jobban és jobbat(fogyaszthatóbbat) eladni és eladni. A többi nem számít. Szintén hivatkozva a testvéremre, Németország cégei is így működnek. Olcsón venni, termeltetni, drágán eladni. Mindíg többet és többet eladni. Az amerikai még azt is hozzáteszi, hogy a többnél is többet eladni! Akkor van karácsony előtti vacsora. Külömben, repülés!
A helyzet az, hogy mindebbe a magyar, csak 26 éve csöppent bele, 89 előtt, erről álmodott. Csak akik valóban művelik mindezt nyugaton, azok már évszázadok óta ezt csinálják, csak mindíg továbbfejlesztve.
Borda
Részvétem a családjának és remélem nem hagyják annyiban a dolgot,ha idegenkezűség gyanúja merül fel! Jogi úton nem mennek semmire,de a média fegyvereivel igen.
Katalina62
@Horizont: És lehetett valamilyen veleszületett fel nem fedezett betegsége is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.