A jövő tanévtől megszűnhet a kötelező hit- és erkölcstanoktatás. Jelenleg külön munkacsoportok vizsgálják az Emberi Erőforrások Minisztériumában, hogy bevált-e a három éve bevezetett rendszer. Ha azt állapítják meg, hogy nem, akkor nem lesz benne a készülő új kerettantervben.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Alakul... először a vasárnapi boltzár, most a hittan. Kezd csökkenni a kdnp hatás? :))
karma1
@lópicigáspár: Meg a fide$$ befolyas is... Mert az erkolcstant is el akarjak torolni,... Igaz, amilyen erkolcsot a fidesztol tanulhatnanak...

Erdemes az alabbi remseget elolvasni: akinek ezt kell tanitania 3 eve, es csak most szol erte,... haaaat,...

erkolcstan.blog.hu/2014/11/23/erkolcstan_konyv_masodik_osztalyos_gyerekeknek
karma1
@lópicigáspár: A Grimm meseket mar megszoktuk... Na de a sirbol kinyulo kicsi kez, es Isten kicsi kezreb@szo palcaja... Na ez a zombi-mese meg engem is megviselt egy picit...

Azert gondold el, hogy itt Kamcsatkan egy Jancsi es Juliska mese nem a Grimm mesekonyvekben szerepelne, hanem egy szakacskonyvben...:o)))
lópicigáspár
@karma1: Pedig ez tényleg Grimm, akármilyen horrornak tűnik. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.