Egy pornófilmtörténeti archívum létrehozásán fáradozik Kovács „Kovi” István, a legismertebb magyar pornóproducer – tudta meg a Bors.

A feladat óriási, és nem lesz kész egyik napról a másikra, hiszen az elmúlt 22 év felnőttfilmes termése nagyrészt BETA mágnesszalagokon van tárolva. A filmek közt egyébként vannak 25 éves felvételek is.

Már elkezdtem előkészíteni az egész digitalizálását, és így fogom archiválni. Ha ezzel végeztem, akkor feltöltöm az egészet az internetre, és mindenki által hozzáférhetővé fogom tenni

– vázolta fel legújabb tervét a számtalan pornó-Oscar-díjjal elismert producer, aki azt is elmagyarázta, miért fontos az utókort is megismertetni a kilencvenes évek pornográf filmjeivel.

Arra döbbentem rá, hogy ezzel senki sem foglalkozott, pe­dig amikor pörögtek a videotékák, akkor egyik kölcsönző sem létezhetett felnőttfilm nélkül. Ezek a filmek bizonyos mértékig korrajzok is akkori szokásokról, hajviseletről vagy akár intimszőrzet-divatról

– magyarázta Kovi a bulvárlapnak.

A szereplők miatt a producer nem aggódik, a mára talán már családanyákká és családapákká vált, polgári foglalkozást űző színészek ugyanis annak idején olyan szerződést írtak alá, melyben hozzájárultak a film terjesztéséhez.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Hiánypótló, kösz. Nincs elég pornó a neten.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@Mirabilis: M69 es nemzeti pornócsatorna...
Feraj49
@Hellcat: tegnap 22.14-re. Biztos több nézője lesz , mint a kormány által milliárdokért pénzel agybutító csatornáknak ! Itt is beleve...k a fa...kat az emberekbe,meg ott is.
sgyuri2003
Szerintem ez jól fizető üzleti vállalkozás lesz. A "színészek" jó része biztosan hajlandó lesz anyagilag támogatni a projektet ha az ő filmje nem fog szerepelni a filmmúzeumban. Erre legális lehetőségük lesz a szerződés jogainak a visszavásárlásával.
WF
Kovi képét nézve egy Ady vers jut eszembe: "Harc a Nagyúrral".
Levendula
@WF: Nekem más is eszembe jut a képét nézve. Jó fogyókúrás reklám. Aki ránéz, elmegy az étvágya...
WF
@Levendula: Az Ady vers a disznófejű nagyúrról szól... :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.